03-28-2005, 10:19 PM
Ja dostaję około 100, ale za to muszę sobie sam opłacać chamski abonament za komórkę..
DeMoN.|. napisał(a):a ja nie dostaje kieszonkowego =P Jak mi jest potrzebna dana suma to rodzice dają mi![]()
uważam że takie coś jest dobre, pozatym zawsze mam swe oszczędności
aXe Rose napisał(a):A ja się ostatnio spłukałem tak, że od paru dni nawet nie mam co zapalić :?
TisH napisał(a):Alsvartr napisał(a):TisH napisał(a):Skoro teraz nie potrafisz znalezc czasu, to daruj sobie studia,bo Ci doby braknie
No to może mi powiedz kiedy mam znależć czas, jeśli przychodzę ze szkoły i 5 dni w tygodniu (oprócz weekendów)po szkole mam jakieś zajęcia (angielski, treningi)??
A od czego masz weekendy? Poza tym z czegos mozesz zrezygnowac. Podobno nie mozna miec wszystkiego... ;P
Alsvartr napisał(a):Normalne.Nie przestanę robić czegos co sprawia mi przyjemność po to żeby kupić sobie szybciej orginalną płytę??Jest w tym coś dziwnego??mnie to nie dziwi
Kazik Staszewski napisał(a):Jazda do roboty, ***** nieroby...A tak serio popieram Alsvartra w 100%.
01DeX napisał(a):to wszytsko przez te ceny, 60zł to za duzo, każdy kto ma wybór: czy wywa;ic 6 dych czy miec plytke za darmo, wybór jets prosty, ja osobiście też ściagam MP3, ale i kupuje płyty jak mi sie na niej utwory maxymalnie podobają.