03-13-2005, 08:12 PM
A co powiecie o książeczce z płyty Tool'a "Lateralus"??? To dopiero mistrzostwo
I've felt the hate rise up in me...
DeMoN.|. napisał(a):Gamma Ray - No World Order
Cytat:ManOwaR - większość (szczególnie WOTWU, HTE, KOM,)
Cytat:Iron Maiden - wszystkie
Immortal - At The Heart Of Winter
)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

Cytat:Hell on stageo to, to. Jak mogłem o niej zapomnieć (no ale napisałem że większość)
, zresztą np. okładka White stripes z avatara Kamaela, też wyglądałaby jeszcze lepiej
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:ManOwaR - większość (szczególnie WOTWU, HTE, KOM,)
:
gabrysia napisał(a):A co powiecie o książeczce z płyty Tool'a "Lateralus"??? To dopiero mistrzostwoJa mam "Lateralusa" jeszcze na starym, wysłużonym nośniku jakim jest kaseta i tam książeczka pewnie w wersji okrojonej, ale faktycznie bardzo ciekawa. Dziwne, że o niej zapomniałem wymieniając.![]()
Tomash napisał(a):Ale akurat okładki typu Manowar czy Iron Maiden naprawde bardzo dużo zyskują w wersjach winylowych, wtedy wyglądają dostatecznie "potężnie" Smile, zresztą np. okładka White stripes z avatara Kamaela, też wyglądałaby jeszcze lepiejZgadzam się, okładka z mojego avatara, czyli z płyty "Elephant" White Stripes'ów w wersji winylowej pewnie prezentowałaby się świetnie, ale przy zwykłym cd też wygląda, moim zdaniem, świetnie.
SiD napisał(a):the offspring - americana.
Czemu?
nienawidze dzieci