11-18-2006, 05:41 PM
Krzychun napisał(a):Kurwa,najwiekszy znawca muzyki sie znalazl,rotflCzytaj PO-KOLEI, PO-WOLI i ZE-ZROZUMIENIEM.
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...
Krzychun napisał(a):Kurwa,najwiekszy znawca muzyki sie znalazl,rotflCzytaj PO-KOLEI, PO-WOLI i ZE-ZROZUMIENIEM.
Cytat: O czym najpierw pogadamy, o interwałach ?o kurna
Cytat:Zastanawia mnie jak takie zarzuty o "poziomie" moze rzucac osoba,ktorej ulubionych wykonawcow pod wzgledem umiejetnosci muzycznych przebija siedmiolatek ze szkoly muzycznejnajprostsze rzeczy zagrane z polotem, pasja grane przez mizernych muzykow > zawile, skomplikowane, masowo produkowane suity przez wybitnych technikow bez finezji
Cytat:nie przypuszczałem że kiedyś do tego dojdzie ale muszę się z Tobą zgodzić... poziom estetyczny okładek Burzum jest równy poziomowi muzyki zawartej na ich płytach czyli: dno i metr mułu...posluchaj jeszcze raz najdluzszego utworu na 'filosofem'. jesli sie Tobie podoba 'approaching silence' to i ten utwor na pewno podejdzie...
KISIEL napisał(a):Napisał to ktoś, kto w kółko napierdala o slejerze, moturhedzie i wychwala grindcore.
KISIEL napisał(a):Więc jeśli jest to forum muzyczne, a Ty wymagasz od kogoś przedstawienia swojej wiedzy muzycznej (zakładam, że pisząc to, sam ją masz)może podyskutujemyJeśli w danym temacie muzycznym mam coś do powiedzenia,to sie wypowiadam.Ale prosze bardzo ,jesli chcesz podyskutować,zapraszam na Śląsk, siądziemy naprzeciw siebie i podyskutujemy w 4 oczy o muzyce i nie tylko.
KISIEL napisał(a):O czym najpierw pogadamy, o interwałach ?ROTFL,odezwał sie grajek z bozej łaski
franek napisał(a):najprostsze rzeczy zagrane z polotem, pasja grane przez mizernych muzykow > zawile, skomplikowane, masowo produkowane suity przez wybitnych technikow bez finezji
Książę 2 napisał(a):No problem, ja nie mam jak Ty non-stop otwartej.
Cytat:Swoją drogą przybywa dzielny Toudi pomagać Ramzesowi
franek napisał(a):jeszcze masz sie za najwiekszego kozaka i spinasz sie niemilosiernie niemal wszedzie
<-->
(zapętlić)franek napisał(a):no kumamyNiech Was Wasze stare pocałują, może się w księciuniów zamienicie.
franek napisał(a):ze jestes sfrustrowany i nastawiony tak a nie inaczej do zycia, no ale wlasciwie wypadaloby dorosnac..
R_amze_S napisał(a):Ale prosze bardzo ,jesli chcesz podyskutować,zapraszam na Śląsk, siądziemy naprzeciw siebie i podyskutujemy w 4 oczy o muzyce i nie tylko.Jeśli napisałeś to poważnie, to mnie bardzo pozytywnie/mile zaskoczyłeś.
R_amze_S napisał(a):ROTFL,odezwał sie grajek z bozej łaski
warsadal napisał(a):hehe, Kisiel kojarzy mi się z małym chłopcem o czerwonej, wykrzywionej ze złości buzAleż Panie Moderatorze, raczyłeś podzielić się z nami swoimi skojarzeniami publicznie ?
KISIEL napisał(a):Jak widać? eotwarsadal napisał(a):hehe, Kisiel kojarzy mi się z małym chłopcem o czerwonej, wykrzywionej ze złości buzAleż Panie Moderatorze, raczyłeś podzielić się z nami swoimi skojarzeniami publicznie ?
Cytat:Czym jestem sfrustrowany ? Jak jestem nastawiony do życia ? I wreszcie - rośnie się fizycznie do jakiegoś momentu w życiu, za to psychicznie - do grobowej deski. Raczej "dorosnąć" się nie da. Jeśli wg. Ciebie "dorosnąć", to mieć 18 lat, to ROTFL.swoja droga twoje przemyslenia egzystencjalne tez daja rady, hehe
Cytat: <--> (zapętlić)i co to ma wyrazac? czlowiek, pisz z sensem i jasno, riposty emotikonowe nie swiadcza o tobie najlepiej
Cytat:Niech Was Wasze stare pocałują, może się w księciuniów zamienicie.riposta na poziomie, hehe, znow sie spinasz, widac, ze mi zlosliwosc wyszla
Cytat:Gdybym tylko grał, nie wiedziałbym tego. Abym to poznał (i wiele innych rzeczy związanych z muzyką)musiałem zacząć się edukować we właściwym kierunku.interwaly to ja mialem na muzyce w szkole podstawowej, tak wiec niczym w tym momencie nie zaskoczyles. chciales jakims madrym 'technicznym' pojeciem zablysnac, hehe, ktore mialoby usprawiedliwiac twoje merytoryczne braki w poprzednich postach na temat zespolow muzycznych/ew. pojedynkow plyt, hehe
franek napisał(a):chciales jakims madrym 'technicznym' pojeciem zablysnac, hehe, ktore mialoby usprawiedliwiac twoje merytoryczne braki w poprzednich postach na temat zespolow muzycznych/ew. pojedynkow plyt, hehe
franek napisał(a):hehe, znow sie spinasz, widac, ze mi zlosliwosc wyszla
franek napisał(a):i co to ma wyrazac? czlowiek, pisz z sensem i jasno,
franek napisał(a):No sory KISIEL, ale twoje wypowiedzi, sposob zachowania nawet tutaj jedzie szczeniactwem, checia dowartosciowania sie i frustracja na kilometr.
KISIEL napisał(a):A po drugie wymieniłem ten termin, a nie inny, bo to PODSTAWA