• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nowy look Rockmetalshopa

Acrid napisał(a):
raunen napisał(a):Najgorsze jest to, że rabaty sie zjebały

Wszystkie rabaty oraz punkty jakie posiadaliście w starym sklepie zostały oczywiście przeniesione i nadal obowiązują. Rabat zostaje odliczony w końcowym etapie skladania zamówienia (ceny w sklepie wyświetlają się bez rabatu). Punkty sa dodawane do konta i zasady wykorzystywania ich są identyczne jak w starym sklepieSmile

Moja wypowiedź na ten temat jest już w innym wątku. Może i na stronie głównej pisze, że wszystkie rabaty przeszły, ale mija się to z prawdą. Skoro nagle przy zmianie stronki z 4% robi mi się 1% rabatu...
Ein Schrei wird zum Himmel fahren
Schneidet sich durch Engelsscharen
Vom Wolkendach fällt Federfleisch
Auf meine Kindheit mit gekreisch
Odpowiedz

...jest napisane, że rabatów nie widać odrazu, ale przy realizacji przesyłki będą brane pod uwagę przez obsługę sklepu na podstawie danych ze starej stronki ( no tyle wywnioskowałem, jak się mylę, niech mnie kto naprostuje...)

P.S. Hasło do akcji ze zdjęciami: "Zamieszczaj fotki, wygraj galotki"

...

...KURWA LITOŚCI..! Od kiedy z Rockmetala zrobiła sie strona dla 13-letnich pop-smarków z "Czaterii" ??!! Takie teksty akurat do nich pasują, "jak wesolótko i siem jeszcze rymóje, jóhó" ...padaka :/
KIL OL DAKS..!
Odpowiedz

to sie nazywa poszerzanie horyzontów Wink sklep ma to w dupie - liczy sie biznes, a tu nie ma sentymentów Wink
Odpowiedz

raunen napisał(a):Może i na stronie głównej pisze, że wszystkie rabaty przeszły, ale mija się to z prawdą. Skoro nagle przy zmianie stronki z 4% robi mi się 1% rabatu...
Jeśli RMS oszukał Cię kiedyś na czymkolwiek, to napisz o tym.
A 4% rabat będziesz miał uwzględniony, uwierz mi.
Ravage napisał(a):...KURWA LITOŚCI..! Od kiedy z Rockmetala zrobiła sie strona dla 13-letnich pop-smarków z "Czaterii" ??!! Takie teksty akurat do nich pasują, "jak wesolótko i siem jeszcze rymóje, jóhó" ...padaka :/
hehe... kwestia gustów i guścików - zresztą nie mnie się o tym wypowiadać.
The Stig napisał(a):sklep ma to w dupie - liczy sie biznes, a tu nie ma sentymentów Wink
Cóż, w momencie kiedy będziesz miał na utrzymaniu rodzinę, dzieci i różne zwierzątka domowe, pewnie stracisz wszelkie sentymenty do pracy która Ci to umożliwia. A uwierz mi, że w tym sklepie przynajmniej co poniektórzy takie sentymenty jeszcze mają.
Odpowiedz

Dalej niezły burdel tam jest. Poprosiłem o tymczasowe hasło na maila i tam okazuje się że sa nie moje dane osobowe, a moje zamowienia wymieszane z zamowieniami kogoś innego. Nigdy nie zamawiałem zapalniczek czy wisiorów Laughing

Zresztą rypie mnie już to logowanie. Bede teraz kupował normalnie jako gość, walić te rabaty i tak są chuja warte
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

ostatnio jak byłem w chacie widziałem, że RMS reklamuje sie na 4fun.tv... będzie tu naprawdę ciekawie ciekawie Wink
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Może wpadną tu jakies fajnie ziomki zeby o muzie pogadać Surprised
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Może wpadną tu jakies fajnie ziomki zeby o muzie pogadać Surprised
my Ci nie wystarczamy? Crying or Very Sad
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

nie dość, że głupio wygląda to jeszcze mi wpieprzyło około 2000pkt i rabat 7% =/ mam nadzieję, że mi to zwrócą bo inaczej już nigdy nic tu nie kupię...
dopóki walczysz jesteś zwycięzcą
Odpowiedz

To nowe logo... zabawne, zabawne ;]
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):my Ci nie wystarczamy?

Ojej,nie chciałem żeby to tak zabrzmiało:*
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Ojej,nie chciałem żeby to tak zabrzmiało:*
za pozno i tak zajebalam focha (;
Odpowiedz

Nic nie szkodzi.
Odpowiedz

no rejczel.
Odpowiedz

cyprien napisał(a):2000pkt

porządna używana gitara by z tego była...
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.