03-11-2005, 04:34 PM
Tomash napisał(a):ja uważam że głoś Marca kompletnie nie pasuje do głosu Tarji, i ich "duety" brzmią nieco groteskowo, i sztucznie.
To pewnie dlatego ze kolo ma spedalony wokal.
Tomash napisał(a):ja uważam że głoś Marca kompletnie nie pasuje do głosu Tarji, i ich "duety" brzmią nieco groteskowo, i sztucznie.
Dla mnie Nightwish jest jak najbardziej ok, ale fakt - Tarot bije go na łeb. I nie tylko ten ostatni - wcześniejsze dokonania też są cacy. Cholernie lubię na przykład "Live Hard, Die Hard" (polecam ściągnąć avi z oficjalnej - Marco jeszcze bez brody i swojego Warwicka ^_- Interko gitarowe w tym kawałku jak dla mnie rządzi - ma to "coś" !). Dechri napisał(a):hellyeah
taka szkoda ze cie nie wzieli do II etapu
tam byś dopiero pokazał co to znaczy gejowy nick ozbajmiaąc wszystkim swoje aryjskie pochodzenie
Dechri napisał(a):tam byś dopiero pokazał co to znaczy gejowy nick ozbajmiaąc wszystkim swoje aryjskie pochodzenie
Braltim napisał(a):panowie i panie! Halo! Nie słyszał nikt powiedzenia, że na temat gustów się nie dyskutuje. Jedni wolą techno, inni Hip-hop, a jeszcze inni wolą Nightwisha, Tarota lub inne kapele metalowe. Ja uwielbiam kolesia Marco co pyka na basie. Dla mnie kolo ma swój styl i nie przeszkadza mu krytyka innych. LUzak/
Jak dla mnie powinno być takich więcej.
Jeśli chcecie skomentować moją wypowiedź to dwa razy mi się zastanowić zamiast pisać gupoty o waszym guście...
Pozdrawiam gorąco, buziaczki ,przytulaczki itp, itd. ciao bambino.