11-29-2005, 07:41 PM
ej a moa ktos linka zeby sobie to oglądnąc.. bo nie wiem czy to jest akurat to o czym ja mysle
Loskens napisał(a):http://koszulki.win.pl/go/_search/index....miertelnikoryginalne niesmiertelniki są fajniesze
a tak wygląda orginalny nieśmiertelnik
jakies takie klimatowne
aXe Rose napisał(a):Z jakim Eddie'm?Cytat:Nikt Ci nie każe kupować. Jakoś wolałabym taką małą blachę z logiem kapeli niż koszulkę.Najlepiej mały sztuczny ząbek z Eddie'm i pentagramem. Rzuca się w oczy jeszcze mniej niż koszulka i blacha
Pearl napisał(a):Pentagramy to wiocha
Pearl napisał(a):aXe Rose napisał(a):Z jakim Eddie'm?Cytat:Nikt Ci nie każe kupować. Jakoś wolałabym taką małą blachę z logiem kapeli niż koszulkę.Najlepiej mały sztuczny ząbek z Eddie'm i pentagramem. Rzuca się w oczy jeszcze mniej niż koszulka i blacha![]()
Pentagramy to wiocha![]()
Donkamillo napisał(a):no moze ona nie słucha Ironów no ale kazdy ktos slucha metalu powinien znac najsłynniejsza (chyba)maskotke w branzy

hehehe
Donkamillo napisał(a):no moze ona nie słucha Ironów no ale kazdy ktos slucha metalu powinien znac najsłynniejsza (chyba)maskotke w branzyA skąd pewność, że słucham metalu? A heavy metal to dla mnie czarna magia, więc jakieś maskotki Irono Maidenowe są mi obce
Pearl napisał(a):Spoko, dopóki nie masz w avatarze Iron Maiden i nie obnosisz się z miłością do nich, wybaczamy nieznajomość Eddiego i nawet ewentualną nieświadomość, co znaczy NWOBHM.Donkamillo napisał(a):no moze ona nie słucha Ironów no ale kazdy ktos slucha metalu powinien znac najsłynniejsza (chyba)maskotke w branzyA skąd pewność, że słucham metalu? A heavy metal to dla mnie czarna magia, więc jakieś maskotki Irono Maidenowe są mi obce
Krzychun napisał(a):Pearl ma rację. Wieśniactwo z drobnomieszczaństwemPearl napisał(a):Pentagramy to wiocha
tssssss
Donkamillo napisał(a):"A skąd pewność, że słucham metalu? "Słucham Korn, a jakże
A stad ze cos mruczalas o kornie (nie uwazam "tego" bynajmniej za metal)
Tylko widzisz, skoro większość z Was nie uważa tego za metal nie spieram się i nie mówię, że słucham metalu
Proste.