• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Naszyweczka

Siema ! Mam pytanko, czy moglibyście załatwić jakoś naszywkę na ramię do bundeswerki ?? Mam z flagą niemiecką, a wolałbym z falgą jamajską, bądź w barwach rasta...Smile(Wymiary: 2,5 * 5 cm ) Błagam Was !! Zbadajcie sprawę, będę wdzięczny !! Pozdro...
Odpowiedz

sam sobie taka uszyj
AVE JA!!!
Odpowiedz

wlasnie !! Dołaczam sie do prosby Smile
Odpowiedz

Mnie sie jakoś bundeswerka z flagą Jamajki czy rasta nie widzi..., nie wiem czemu... Angry ale to tylko moje zdanie i nie musicie sie zgadzać...
Wink
Odpowiedz

akurat ja sie zgadzam bo mnie nie do tego potrzebna... Laughing
Odpowiedz

Mi osobiście do bundeswerek pasują flagi niemieckie, ale mile widziane też by były flagi Japońskie xDDD dla kumpla bym kupiła na urodziny bo chciał do swojej bundeswerki Big Grin Big Grin Big Grin
[Obrazek: info.gif]
Odpowiedz

Ogloszenie w odpowiednim dziale dala pewna mila pani- havok_girl.. Mozna sie zglosic..

http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=2683
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.