- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
no wiem,zartuje...ale synfonia jest,przy czy tam nothing else matters nie przypomina metalu...tak sadze...
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Muzyka poważna?Czasem Vivaldi...Ale wielką miłością nie darzę
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 91
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Muzyka klasyczna, czemu nie, czasem na ukojenie nerwow, albo i dla przyjamnosci można posłuchać. Chopin jak najbardziej, uwielbiam fortepianowe brzmienia a i Vivaldi, Mozart, Czajkowski... jak sama nazwa wskazuje, Muzyka Mistrzów
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
- Liczba postów:
- 328
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
Kiedys powiedzialbym ze to jedyna prawdziwa muzyka a reszta to tylko jej pochodne (lepsze badz gorsze). Dzis nadal darze ja wielkim szacunkem jednak nauczylem sie trzymac dystans. Kogo lubie posluchac? oczywiscie Chopin (w zasadzie wszystko ale ostatnio uwzialem sie na fantazje cis-moll nr4), Mozart, Bach (nie kazdy zdaje sobie sprawe z jego geniuszu), Bartok Bela (allegro barbaro).
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Muzyka klasyczna mnie dobija, szczególnie że kojarzy mi sięz instruktorem nauki jazdy ;] zawsze włączał jakieś swoje piosenki z muzą klasyczna..... ehhh
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
nie, muzyka poważna to nie dla mnie...
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
- Liczba postów:
- 328
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
- Liczba postów:
- 625
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
beethoven sonata cis-moll.. piekne.. jak narazie nic innego mi nie przychodzi do gllowy..
kiedys sluchalem tylko muzyki klasycznej...