• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

może cos dorosłego?

czesc userów to zapewne osoby dorosłe (czyli <19 lat) wiec wydaje mi sie ze w sklepie powinny sie pojawiac ciuchy które przystają takiej grupie ludzi ubrać. koszuleczki z gumowymi nadrukami są piękne ale dla gimnazjalistów. Chodzmi mi o rózne ciuchy nie tylko czarne ale i róznych kolorów które to pasują normalnemu człowiekowi. Czyli bluzki koszulki koszule stylowane na atrybutach muzyki hejwi metalowej. Sam osobiscie poszukuje golfu bawełnianego diffrent colour. czy tez longslave'a który wygląd jak longsleave ale jest ciepły jak bluza dresowa. Koszula sztruksowa to takze ciekawa propozycja których jest mnostwo.
Odpowiedz

NOrmalnych sklepów krva nie ma ?
Odpowiedz

kurwa Neutral to idz do jakiegos croppa czy americanosa i znajdziesz Neutral jaki typ - to rock metal shop i jak sama nazwa wskazuje takie "gadzety" tu sa i beda sprzedawane
Odpowiedz

Stig... w czyim imieniu ten apel? Zapragnąłeś nagle dorosnąć? http://img54.imageshack.us/img54/5103/f19ru.jpg

Cytat: osoby dorosłe (czyli <19 lat)
LOL

Ty jesteś DoDa, kurva ja to wiem! Mad
Odpowiedz

Nie,to tylko DODopodobny klon,
Odpowiedz

Gosh, ludzie to maja problemy jest tyle dobrych sklepow takich jak cropp, reserv, h&m i w chuj innych ;] gdzie mozna naprawde fajne rzeczy dostac a ten chce kupowac w tym shicie kupowac
Zal.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Stig... w czyim imieniu ten apel? Zapragnąłeś nagle dorosnąć? http://img54.imageshack.us/img54/5103/f19ru.jpg

Cytat: osoby dorosłe (czyli <19 lat)
LOL

Ty jesteś DoDa, kurva ja to wiem! Mad

WTF rozjebales mnie tym zdjeciem XD
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):czesc userów to zapewne osoby dorosłe (czyli <19 lat)

o kurшa, to co teraz dzien dobry wypada mowic?
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

zdaje sie ze sie kurwa mocno myliłem. No ale cóz myliłem sie w stusunku do wyzyej wypowiadajacych sie osób. noscie sobie gumowe koszuleczki az wam przyrosną do pleców Laughing
Odpowiedz

Kup sobie krawat i mokasyny
OMG! IT'S A PATCH MAN!
Odpowiedz

a ja tam polecam wojskowe ciuchy, nie sa aż takie drogie a wytrzymałe i fajne. No i naszywki można jakies jebnać zawsze. Big Grin jst pełno takich sklepów
Odpowiedz

The Stig napisał(a):zdaje sie ze sie czosnek mocno myliłem. No ale cóz myliłem sie w stusunku do wyzyej wypowiadajacych sie osób. noscie sobie gumowe koszuleczki az wam przyrosną do pleców Laughing

To ze ty nosisz pedalska bluze z napisem gothic to juz twoj problem ale kurwa nie pisz "noscie sobie gumowe koszuleczki az wam przyrosną do pleców" bo pedale pokaz mi gdzie pisalem ze np sie tak ubieram lub na ktorym zdjeciu jestem tak ubrany ! nie wiem jak inni ale przynajmniej staraj sie inaczej formułowac zdania.
Odpowiedz