07-15-2006, 09:15 PM
Facet miał widocznie sam niegdyś problemy z maturą i stara się teraz oszczędzić młodym takiego stresu jaki sam przeżywał...
aczkolwiek to i tak lepiej niż zaczynać nowy
więc...ilu jest tegorocznych maturzystów na forum??
Lokaty ;-) napisał(a):mnie popierdoliło i zdaje jutro fizykę na próbnej...No to fajnie, że Cie popierdoliło, powodzenia życzę
. Fiza to dobry przedmiot, jak zdasz fize i np. mate to masz potem duży wybór na politechnikach.
) jutro matma :> póki co na próbnej idzie dobrze
dla większości bo niektórzy piszą jakoś tak śmiesznie popołudniu
Przemek87 napisał(a):Zdecydowanie cie popierdoliło Very HappyNie wiem czym się zajmujesz ale jeżeli nie jesteś psychologiem i nie "pomagasz" ludziom to zajebałeś
tak podnieś kogoś na duchu
zajmujesz się terapiami grupowymi?? 
balzac napisał(a):No to fajnie, że Cie popierdoliło, powodzenia życzę Smile . Fiza to dobry przedmiot, jak zdasz fize i np. mate to masz potem duży wybór na politechnikach.Dzięki
wszystko się w sumie sprowadza do tego-jak zdasz
nie no żartuje oczywiście
Stig jak Ci niemiecki poszedł??wg mnie drugie słuchanie zjebane :?
"Socjologia.Wielkie struktury społeczne"
nie to nie :p matma była trochę trudniejsza, a jestem taki sobie z niej, więc tylko 38 na podstawce [; ale reszt nieźle![[Obrazek: Filczek.gif]](http://imagegen.last.fm/ElliottSmith/oartists/Filczek.gif)
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):dostalem sie na dzienna administracje na umcs, ole
Kamael napisał(a):ja będę sobie administrację studiował na UJ od tego roku.ja mam mozliwosc wybrania jako specjalizacji ale podziekuje ;P na licencjacie nastawiam sie na przywodztwo polityczne, a na magisterce na sluzby zagraniczne ;P