Ankieta: Kt - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
HEAVEN SHALL BURN... WHEN WE ARE GATHERED
0%
0
0%
LIVE IN GERMANIA
0%
0
0%
NIGHTWING
0%
0
0%
OPUS NOCTURNE
0%
0
0%
THOSE OF THE UNLIGHT
0%
0
0%
PANZER DIVISION MARDUK
0%
0
0%
LA GRANDE DANSE MACABRE
0%
0
0%
WORLD FUNERAL
0%
0
0%
FUCK ME JESUS
0%
0
0%
ZADNA MI SIE NIE PODOBA
0%
0
0%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MARDUK

Hail
Oczywiście jak na takiego starego chłopa jak ja przystało lubię bardzo wczesne płyty Marduka ( chociażby Heaven...), chociaż ostatnie też są niezłe Polecam DVD Funeral Marches and Warsongs Łeb urywa...Niedawno wyszło
Odpowiedz

Nie słyszałem tych plyt poza kilkoma pojedynczymi piosenkami i w sumie nie mam zamiaru. Jakies takie dziwne. A tak na marginesie to oni sa pedalami??? Laughing
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

Daaaleeeekoooo im do ImmortaL :!:
Odpowiedz

world funeral zdecydowanie najsytsza chyba, la grande też całkiem no i panzer division tyż może być

baptism by fire !! Smile
Odpowiedz

Takie tam typowe szwedzkie granie ale ogółem może być.Najlepsza płytaTongueanzer Division Marduk Big Grin
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Daaaleeeekoooo im do ImmortaL :!:

Nieeeee porównuj tych dwóch kapel bo grają inną muzykę.Zestawiać ze sobą takie At The Heart of Winter i Panzer Division Marduk to jak porównywać rower i samochód.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

oczywiście Fuck Me Jesus i Panzer najbardziej.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Panzer Division Marduk.
" A Asuryan Gilthoniel o menel palan-diriel , le nallon si di-nguruthos ! A tiro nin , Fanuilos "
Odpowiedz

A gdzie Plague Angel ?! to byłby mój głos!
Odpowiedz

i chuj, odwolano koncerty marduka w kwietniu- beznadzieja Sad emil pownien nosic ze soba paleczki od perki, nastepnym razem jakby go dorwali imigrancji to powinien ich napierdalac Smile pozabijalby ich Big Grin
Odpowiedz

metalmaniac napisał(a):A gdzie Plague Angel ?! to byłby mój głos!
popatrz kidy został założony ten temat...
ale możesz przecież napisać że najlepsza płyta to:...................
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
metalmaniac napisał(a):A gdzie Plague Angel ?! to byłby mój głos!
popatrz kidy zostałzałożony ten temat...
no fakt... moje niedopatrzenie :/
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):
Atreju napisał(a):Daaaleeeekoooo im do ImmortaL :!:

Nieeeee porównuj tych dwóch kapel bo grają inną muzykę.Zestawiać ze sobą takie At The Heart of Winter i Panzer Division Marduk to jak porównywać rower i samochód.
no tak, nie porównuj... Tongue
nie można porównywać ATHOW i PDM, bo jak napisałeś grają inną muzykę, co zresztą słychać już po pierszych sekundach.
Odpowiedz

FMJ moze i okładke ma fajna ale muzycznie niczego nie wnosi PDM - to ich najlepsza płyta
CP/DP
Odpowiedz

Fuck me Jesus okładka jest the best a tak naprawde nigzie nie moge usłyszeć Marduka ale podobno jest piękny.
Big Grin
From hell I come
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.