09-16-2006, 02:07 PM
Cytat:STALMOC!
"All that's left to say is: Farewell"

ReTuRn napisał(a):Ja tam na sotatni nie narzekam zupełnie, a już roczarowaniem go bym w żadnym wypadku nie nazwałJa też nie narzekam choć mogli sie bardziej postarać i mniej eksperymentować :? ... mam nadzieje że nowy album będą stanowićsame killery !! 8)
Ale zwyjle jestem w tej opinii osamotniony
ReTuRn napisał(a):Ja tam na sotatni nie narzekam zupełnie, a już roczarowaniem go bym w żadnym wypadku nie nazwał
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Necro Desecrator napisał(a):Ale pełen jest zapychaczy, bez ktorych album bylby duzo lepszyReTuRn napisał(a):Ja tam na sotatni nie narzekam zupełnie, a już roczarowaniem go bym w żadnym wypadku nie nazwał
??? Przeciez na WOTW poza dziwnymi eksperymentami sa naprawde genialne numery
Reszta kawalkow dobra. Zobaczymy co tam bedzie na nowym, bo ze tak ujme to tematycznie bardzo mi odpowiada

Rumian napisał(a):Jak już było wielokrotnie mówione, gdyby wyciąć zapychacze i wypełnić te miejsca utworami z singla, byłaby zajebista płyta.Necro Desecrator napisał(a):Ale pełen jest zapychaczy, bez ktorych album bylby duzo lepszyReTuRn napisał(a):Ja tam na sotatni nie narzekam zupełnie, a już roczarowaniem go bym w żadnym wypadku nie nazwał
??? Przeciez na WOTW poza dziwnymi eksperymentami sa naprawde genialne numery