• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lista Przebojów - Komentarze

To i dobrze
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Ja dodalem mega kultowy kawalek, jakim niewatpliwie jest London Calling
Odpowiedz

wreszcie coś
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Obecna pozycja AoD to skandal
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Sprawa jest jasna.Stig zarejestrował sie na forum pod kilkoma(a moze nawet kilkunastoma) nickami i głosując pod tymi nickami spuscił w dól kawalki które nie pozwalały utworom przez niego nominowanym przebić się do góry.Przeca obecnie w I-szej dziesiatce jest 6 kawałków wrzuconych przez Stiga a zarazem slayer i motorhead dostały w chuj minusów... Proponuje administracji forum zeby sie tym zainteresowała. Dobrze by było też wprowadzić jakieś ograniczenia np.głosowanie na liste mozliwe dopiero po napisaniu 100-200 postów.Inaczej takie szopki bedą sie ciągle powtarzać.
Myslicie ze fantazjuję?Przejrzyjcie sobie liste userów ostatnio zarejestrowanych.Jakoś dziwnie w ostatnich dniach (6,7,8 grudnia) namnozyło sie od chuja dziwnych nicków (czesto podobnie brzmiących) i nagle tez zaczęły sie dziac na liscie różne dziwne rzeczy.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Jakim trzeba byc lamusem zeby sie bawic w takie szopki, no kino
Trzeba uwazac na jego kolejne akty wysublimowanego sabotazu forumowego
Odpowiedz

Po przeprowadzomym sledztwie, nalezy je podsumowac zbanowaniem odpowiedniego gaja.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

spokojnie jak na wojnie... proponuję poczekać na zdanie GTW. Wiem ze ostatnio głosna seks-afera wam sie podoba, ale osadzanie na forum bez dowodów nie przejdzie.
Odpowiedz

Stiggggg......... Chyba tego nie zrobiłeś, co ? Confusedhock:
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Ja już wspominałem wcześniej, że coś jest podejrzanego z tą listą :? Przecież niemożliwością jest, że utwór, który trzymał sie w czołówce i ma dobre zdanie, nagle zarobił tyle minusów i poleciał na dno. Chyba ludzie tutaj tak szybko nie zmieniają zdania Confusedhock:
Odpowiedz

Jak to kurwa spadł Ace of Spades tak nisko, wyczuwam gejowski spisek.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Badamy sprawę, cierpliwości ; ).
Odpowiedz

Rib na pierwszym miejscu znów,wiekszosc wyglada prawidłowo..przywrócono liste sprzed tygodnia,czy może ktoś inny sie zrewanżowął i dał plusy z kilku kont na te kawałki co spadły ? Rolleyes
Odpowiedz

W pierwszej dziesiątce mamy siedmiu Stigusów Confusedhock: Eeeeeee ?
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):W pierwszej dziesiątce mamy siedmiu Stigusów Confusedhock: Eeeeeee ?

nic nowego... moje proozycje zawsze trzymają sie w czołowce.
Odpowiedz