• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lęki

Ja mam ze tak powiem wrazenia 'na swiezo' a w ogole dzieciom do lat 12 mozna jezdzic tylko pod opieka doroslych Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):Ja mam ze tak powiem wrazenia 'na swiezo' a w ogole dzieciom do lat 12 mozna jezdzic tylko pod opieka doroslych Laughing

Tak, ale te same dzieci chodzą np.
do szkoły od lat 7miu(a w przypadku takich "geniuszy" jak ja nawet 6ciuTongue ) kolejny polski paradoks Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Valhalla napisał(a):Ja mam ze tak powiem wrazenia 'na swiezo' a w ogole dzieciom do lat 12 mozna jezdzic tylko pod opieka doroslych Laughing

Tak, ale te same dzieci chodzą np.
do szkoły od lat 7miu(a w przypadku takich "geniuszy" jak ja nawet 6ciuTongue ) kolejny polski paradoks Big Grin
Tez poszedles do szkoly rok wczesniej?? Ja tez Big Grin ale ten geniusz mi juz minal Rolleyes
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):Tez poszedles do szkoly rok wczesniej?? Ja tez Big Grin ale ten geniusz mi juz minal Rolleyes

No mi właśnie też Big Grin a tak serio to jakoś nigdy się nie objawił Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

A to u mnie chyba tez Wink Ale rodzice byli innego zdania, zreszta moj brat jest rok starszy, wiec sie chcieli pozbyc zapewne 2och bachorow za jednym zamachem Wink
a robili Ci tez testy na inteligencje? Surprised
Odpowiedz

Pani psor od informatyki - połyka mnie na każdych zajęciach. Brrrrrr
Jednak najbardziej lękam się węży, jak panoszę się po lesie.
Piraci komputerowi wszystkich sieci p2p, łączcie się !!!
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):a robili Ci tez testy na inteligencje? Surprised

yes Big Grin mało co z tego pamiętam, wiem że pytali się mnie (6cio letniego kurdupla) co to są Ateny i takie tam... no ale jakoś przeszedłem Big Grin (chyba że moi rodzice dali łapówke Laughing) od tego czasu mam lęk przed psychologami Big GrinBig GrinBig Grin <joke>
Odpowiedz

ja jak mialam 5 lat zrobili mi test dla 7latka a i pytali co ma wspolnego piwo z winem, to pamietam jak dzis Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

Biedactwa wy moje, odebrali wam dzieciństwo <głaszcz>. Nie mogliście oglądać domowego przedszkola tak jak wszystkie dzieci tylko muśleiśta do szkoły zaiwaniać... Biedactwa... Wink
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Tak sobie czytam i myśle, czego sie boje. Robaków nie, pająków tez nie bardzo, no moze rozgniecionych gąsienic troszke, ale tylko jak są rozmiażdzone i wyłazi z nich taki żółty tudziez zielony sok. Ciemnosci tez sie nie boje, lubie nawet... Ale mam czasem taki schiz, że sie panicznie boje, nie wiem czego, po prostu mam jakies takie napady różnych stanów psychicznych i czasami popadam w taki lęk dziwny.. Żółte papiery dostane chyba Big Grin
Wink
Odpowiedz

W przyszłości zaproszę Cię do mojego gabietu psychiatrycznego Laughing A tak poza tym... Skąd masz to zdjęcie w avatarze? Bo kocham Muminki i tak sobie myślę, że może jakąś fajną stronę znalazłaś Wink Laughing
Odpowiedz

Wpisałam w wyszukiwarce słowo 'Snufkin' - czyli Włóczykij ;] Jeśli interesuje Cię konkretna postać, to lepiej szukać pod zagraniczną nazwa ;]
Tu masz opisy wszystkich ;]
Wink
Odpowiedz

jak juz mowa o muminkach to jak bylem maly zawsze lekalem sie Buki Laughing i ta muzyka kiedy sie pojawiala- tego dzieciom nie powinni pokazywac Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):jak juz mowa o muminkach to jak bylem maly zawsze lekalem sie Buki Laughing i ta muzyka kiedy sie pojawiala- tego dzieciom nie powinni pokazywac Tongue

No nie, a myślałam, że tylko ja mam takie schizy. Big Grin I bałam się z Muminków jeszcze tych stworków (jak sie one nazywały to nie pamiętam,chyba to było coś na H).
Laughing
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Hatifnatowie. Też się ich bałam, bo byłam mały bachor jeszcze ;]
Wink
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.