• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koszule już są... to pora na spodnie :D

Z pewnością spodnie w krate (męski i damskie Smile) krój szwedów albo dzwonów (lata '70) to dosc ciekawy produkt... myśle ze znajdzie sie kilku ochotników (w tym ja Big Grin) na ich zakup Smile

A tak wogóle to najpiekniejsze spodnie to chyba miał/ma Jimmy Page - ahhh te piekne dzwony i te wzory Smile
Mam dzwony ale całe czarne z czerwonymi klinami ale to nie to samo...
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Spodnie w kratę ... owszem. Ale na Boga nie dzwony! Takie jak punki noszą moga być Wink Rolleyes Ju noł łot aj min Rolleyes
Odpowiedz

kurva, mam spodnie w elegancka czerwona krate jak ktos chce to 15 zetow i sa jego Laughing

Edit:

ee noo na prawde fajne sa Wink
Odpowiedz

kurvva punk kupujący se spodenki w metal shopie.. je je je to jest to... a na łańcuszek i agrafki też ci dała mamusia kasę byś mogła się przeciw niej pobuntować?

ZAORAĆ!!!!
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Po pierwsze ... Nie jestem punkiem
Po drugie ... czy ja kurva napisałam, że chcę takie spodnie?
Tylko napisałam, że są z pewnością lepsze od dzwonów ...
Odpowiedz

Jesteś rozgrzeszona.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

... Wielkie dzięki ...
Odpowiedz

Amen.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

i niech stanie sie mrok...

a tak do tematu.. no czego to ludzie z nudow nie wymyslą :/
Odpowiedz

spodnie w krate niekoniecznie sa adresowane do panka - to ze oni noszą to nie znaczy ze metale nie mogą Tongue i jak mowiłem jakby sie trafiły "prawdziwe" dzwony lub szwedy (jednolity kolor) to tez by sie nic nie stało...
Odpowiedz

A ja chce spodnie w czarne i biale paski...pionowe Tongue
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

O, a mi się podobają takie z takiego jakby "szmacianego" materiału, nie wiem jak to nazwać, ale dzwony i w szkocka kratę, albo coś w tym stylu. Ale nawet w lumpeksie takich nie ma Confusedhock:
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

Moze jakies zdjecie wkleisz...czy jakiegos linka dasz,bo zbytnio nie wiem o jakie ci chodzi Tongue Smile
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

-lilith- napisał(a):O, a mi się podobają takie z takiego jakby "szmacianego" materiału, nie wiem jak to nazwać, ale dzwony i w szkocka kratę, albo coś w tym stylu. Ale nawet w lumpeksie takich nie ma Confusedhock:

fajny gust Smile Smile Smile
Odpowiedz

-lilith- napisał(a):O, a mi się podobają takie z takiego jakby "szmacianego" materiału, nie wiem jak to nazwać, ale dzwony i w szkocka kratę, albo coś w tym stylu. Ale nawet w lumpeksie takich nie ma Confusedhock:

wlasnie takie sa moje, chetni na pm Laughing Laughing
Odpowiedz