• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koszula...

Ja mam rade: nie kupuj tej koszuli bo jest zjebana i pedalska. Potem bedziesz sie plul, ze caly czas w pierdol dostajesz.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ożeszKURWAjapierdolę :!: :!: :!: Sorry, ale na widok tej koszuli dosłownie zleciałem z krzesła. Przyznam, że jakbym zobaczył któregoś ze swoich kumpli w czymś takim, tobym się do niego w życiu nie przyznał!

To już lepiej kup sobie latexowe stringi dla striptizerów. Mniejsza siara.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Faktycznie, szata dla pedała. Zaorać !
Odpowiedz

Jezdeździe bardzo nie tolerandzyjni to rze jemó sie podoba a wam nie, nie znaczy rze mósićie odrazu bydź hamzcy.
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):Faktycznie, szata dla pedała. Zaorać !

a co ty taki w ich modzie obeznany jestes :> ja tam nie traktuje i nie widze w niej nic pedalskiego... bo moj umysł nalezy do nie spatrzonych w przeciwienstwe do m.in ciebie... bądz tez jest to wyraz totalnie zjebanego poczucia humoru, badz checi wyrazenia własnego gustu (truuu) na temat ciuchów i pokazanie siebie jako kogos o znakomitych gustach...

tylko chce zaapelować ze pisanie tekstów z koziej dupy naprawde nic nie daje... no chyba ze to co napisałem czyli wyrazanie swojego spatrzonego i pozerskiego zdania...
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):
Ambivalent napisał(a):Faktycznie, szata dla pedała. Zaorać !

a co ty taki w ich modzie obeznany jestes :> ja tam nie traktuje i nie widze w niej nic pedalskiego... bo moj umysł nalezy do nie spatrzonych w przeciwienstwe do m.in ciebie... bądz tez jest to wyraz totalnie zjebanego poczucia humoru, badz checi wyrazenia własnego gustu (truuu) na temat ciuchów i pokazanie siebie jako kogos o znakomitych gustach...

tylko chce zaapelować ze pisanie tekstów z koziej dupy naprawde nic nie daje... no chyba ze to co napisałem czyli wyrazanie swojego spatrzonego i pozerskiego zdania...

Nie znam sie na modzie i szczerze gowno mnie ona obchodzi (choc i tak nie moge sie dopatrzec w tym czegos modnego). Mam za to wyczyucie dobrego "smaku" a ta koszula skutecznie je podraznia. Jesli chcesz to kup sobie i nos to gowno, tylko nie placz pozniej chlopczyku jak sie beda ludzie z Ciebie smiali. A to ,ze nie widzisz w tym nic pedalskiego i wiesniackiego akurat mnie nie dziwi Tongue
Odpowiedz

TA koszula nie jest ani wiesniacka ani pedalska tylko taka...niedzisiejsza.
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):TA koszula nie jest ani wiesniacka ani pedalska tylko taka...niedzisiejsza.

zaloz to i przejdz sie po miescie - powodzenia Laughing
Odpowiedz

Gdyby ludzie mieli inny gust niz dresy,szerokie spodnie,rozowe bluzeczki a z drugiej strony potargane spodnie,czerwone glany itp to chetnie bym wyszedł...chociarz nie,z pod tej koszuli widac klate a moja to taka mało trv jest Big Grin
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):Nie znam sie na modzie i szczerze gowno mnie ona obchodzi (choc i tak nie moge sie dopatrzec w tym czegos modnego). Mam za to wyczyucie dobrego "smaku" a ta koszula skutecznie je podraznia. Jesli chcesz to kup sobie i nos to gowno, tylko nie placz pozniej chlopczyku jak sie beda ludzie z Ciebie smiali. A to ,ze nie widzisz w tym nic pedalskiego i wiesniackiego akurat mnie nie dziwi

a kto powiedział ze ten ciuch ma byc modny :? modne to sa u mnie spodnie z lat '70, wiec ludzi to bawi (biedne społeczenstwo niestety) choc i tak wyznaje jedna piekną zasade - ubieram sie dla siebie i ciul mnie obchodzi zdanie i reakcja innych. Wiec ta koszula nie zmieni stanu heh...

Krzychun napisał(a):TA koszula nie jest ani wiesniacka ani pedalska tylko taka...niedzisiejsza.

Dokładnie

Ambivalent napisał(a):

zaloz to i przejdz sie po miescie - powodzenia Laughing

taka wizja zalatuje jebanym pozerstwem.... ehhh
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):taka wizja zalatuje jebanym pozerstwem.... ehhh

Okej badz trv i chodz ubrany jak chcesz, ale pamietaj, ze to nie stany tylko jebana polska i tutaj nie dosc, ze cie wysmieja to jeszcze w pierdol dostaniesz.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

a mnie się ona podoba! Jest taka gotycka! Rzeczy totalnie w moich klimach!ale cóż... jesli ktos slucha np heavy to wiadomo ze takowej nie włoży, jeśli słucha gothic to ta koszula jest idealna! Big Grin 8) jest cudowna bo jest wlasnie niedzisiejsza! i w tym cały jej urok! Można się poczuc Draculą, brakuje tylko żabociku... Wink
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

^ROTFL !!!
Odpowiedz

^ eee, prawde mówiąc, to Andżelika miewała lepsze występy...
Odpowiedz

Jednym zdaniem mówiąc... no comments Laughing
A tak w ogóle to mnie przerażają, co niektórzy Laughing
Odpowiedz