04-02-2005, 02:47 PM
Komiks? Ja powiem krótko Hans Giger i Thomas Ott
ŚmIeRć To DoPiErO PoCzĄtEk
) która lubi rysować i chce to robić w przyszlosci... Ja sama bardzo podziwiam ten zapał i cierpliwość, bo ile to trzeba się nameczyć, by narysować cos takiego w małym okienku...
Mruczny napisał(a):Kiedyś czytałem, dziś rysuję ;]hjehjehjehje... fajnie
hock: hier_kommt_die_sonne napisał(a):Taa. Garfield wymiata. A jego pan nazywa się John Arbacle
Wojtasss... napisał(a):jednej rzeczy nie kapuje bo poprawna forma to John chyba a we wszystkich komiksach, które czytałem też w kupionych jest Jon :?Ja wszędzie widziaąlm tylko "John". Jon jest zresztą chyba niepoprawne ortograficznie ;p
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Wojtasss... napisał(a):jednej rzeczy nie kapuje bo poprawna forma to John chyba a we wszystkich komiksach, które czytałem też w kupionych jest Jon :?Ja wszędzie widziaąlm tylko "John". Jon jest zresztą chyba niepoprawne ortograficznie ;p
Wojtasss... napisał(a):No rzeczywiście, masz rację, ale ja Garfielda czytałam w gazetach na przykład i tam było John.. Dziwne;phier_kommt_die_sonne napisał(a):Wojtasss... napisał(a):jednej rzeczy nie kapuje bo poprawna forma to John chyba a we wszystkich komiksach, które czytałem też w kupionych jest Jon :?Ja wszędzie widziaąlm tylko "John". Jon jest zresztą chyba niepoprawne ortograficznie ;p
Wejdź na http://swiat-garfielda.prv.pl tam wszędzie jest chyba Jon