02-11-2007, 09:54 AM
I po chuj taka zabawa, nie mogli mu jebnąć dożywocie bez możliwości zwolnienia warunkowego
hock:
hock:
hock:
Cytat:Pewnego dnia na masywie Laushou w Chinach pojawili się ludzie z farbami w spreju. I nie byli to wielbiciele graffiti. Robotnicy wyjaśnili okolicznym mieszkańcom, że działają na polecenie rządu, po czym zaczęli malować góry na zielono. Było to pewnym zaskoczeniem.
Niektórzy rolnicy podejrzewają, że za akcją stoją miejscowi urzędnicy, których biura i okna zwrócone są ku górom. Zmiana koloru nagiego masywu miała poprawić feng shui regionu i zapewnić przedstawicielom władz wszelką pomyślność oraz dobrobyt .
hegemon88 napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/1486656,11,item.html
Cytat:Kiedy idziesz do salonu tatuażu - weź ze sobą kolegę. Nastoletni kibic Boca Juniors chciał sobie zafundować tatuaż. Miało być logo klubu, ale w salonie trafił na pracownika - kibica innego klubu z Buenos Aires - River Plate. Ten wytatuował mu na plecach penisa.
, widzisz mam taka nie typowa sprawe.. tzn nie wiem jak masz na imie ani jak wygladasz, i nie mam konta na fotce ani zadnych serwisach, ale prosilam moja kolezanke ktora ma zeby znalazla mi kogos wygladajacego na jezdzacego na zloty hipisow i jesli nie jezdzisz to powiedz to Ci dam spokoj
bo ja zameirzam sie zaciagnac, wiec jesli uczeszczasz na takowe zloty (rainbow family itd) bylabym wdzieczna za wskazowki.. peace 
, mysłalem ze umre jak mi coś takiego napisali ;].