03-20-2007, 08:21 PM
byłam taka w wieku 14 lat
Tak, jestem Scully
Valhalla napisał(a):nie nie mam tak bo mi to szkodziZapomniałaś o przecinkach?
balzac napisał(a):chyba jednak nie zapomnialam.. (;Valhalla napisał(a):nie nie mam tak bo mi to szkodziZapomniałaś o przecinkach?
Glos_z_ciemnosci napisał(a):Robie tak czesto,moze nie w klatce,ale w miejscach odizolowanych o ludzkożelance chyba chodzi o toi toi-e
. Wiem, że wszędzie widzę prowokacje, ale ja po prostu nie wierzę, że tacy ludzie istnieją. Proszę jednocześnie o zakonczenie offtopa.
Glos_z_ciemnosci napisał(a):Robicie sobie jaja z ludzi,a ja mowilam zupelnie serio. Jesli to ,ze na nienawisc trzeba sobie zapracowac bylo do mnie to przykro mi. Widze,ze nie jestem tu mile widziana ,wiec ...coz jakze mi przykro ,ale chyba was opuszcze.to ssspierdalaj
warsadal napisał(a):Myślę, że koleś ma z was niezły polewA wierzysz w Przemka?. Wiem, że wszędzie widzę prowokacje, ale ja po prostu nie wierzę, że tacy ludzie istnieją. Proszę jednocześnie o zakonczenie offtopa.
![[Obrazek: smg036_web.jpg]](http://cgm.pl/images/news/smg036_web.jpg)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo