• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kat - juz bez Romana K. ;D

8) Mam tylko wielka nadzieję ze jakis utwór kata jeszcze usłyszymy...Kat miazdzy...normalnie oderwanie od problemów.... Laughing
"...zabilem staruszke tylko dlateo ze trudno bylo mi żyć!trudno było pracwoać w polu a potem karmic ja ubierac i myć!a pozatym oanie sedzio wreszcie znalazłam kobiete!a ona mówiła ze będzie ze mną tylko w tedy gdy bede sam!!..."
Odpowiedz

Nie powinienneś juz spać?
A sorry,gimnazjalisci mają jutro wolne,mozesz dłuzej posiedzieć przy kompie.
Odpowiedz

KAT bez Romka to juz nie jest KAT i tyle Tongue :?
Some say the end is near.

Some say we'll see armageddon soon.

I certainly hope we will.

I sure could use a vacation from this

TOOL - AEnema
Odpowiedz

Aha, czyli jak zaczynali, też bez Romana, to nie byli Katem???? Wink
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

heh, chodzi mi o to że dla mnie KAT to przede wszystkim Romek
a to ze niebyli KATem jak grali bez Romka to tego nie powiedziałam Tongue

TOOL - AEnema
Odpowiedz

Z tego co wiem, to zanim przyszedł Roman, Kat być dość mało znanym zespołem instrumentalnym.
[Obrazek: neostrada3ol.gif]
Odpowiedz

wogole nie mieli wokalisty???
(nie znam dokładnie całej histroii zespołu)

TOOL - AEnema
Odpowiedz

AEnema napisał(a):wogole nie mieli wokalisty???
(nie znam dokładnie całej histroii zespołu)
ofc. że nie Tongue
Odpowiedz

to użyj googli Tongue Początkowo byli zespołem instrumentalnym, a nazwa - choć tu nie wiem czy mnie pamięć nie myli - wzięła się po prostu od rejestracji katowickiej. Oczywiście nie ma żadnych nagrań z tamtego okresu, chciałem tylko uzmysłowić że Roman wcale nie był takim wielkim "filarem" Kata.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

moze nie byl ale jednak większości osób z mojego otoczenia KAT sie z Romkem kojarzy... Wink

TOOL - AEnema
Odpowiedz

No nie był. Co więcej, powiedziałbym, że z jego liryków się po prostu wyrasta, kiedyś też uważałem je za szczyt poezji, a w tej chwili większość zahacza dla mnie o grafomanię. Nie zmienia to jednak faktu, że był bardzo charakterystycznym elementem zespołu.
Odpowiedz

To na pewno, ale czy akurat był On elementem pozytywny czy też nie można się spierać...
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Kat, Kat, zawsze mnie odstraszal poprzez zamilowanie nim przez kindermetalowe otoczenie. Maja pare swietnych kawalkow, ale nigdy sie szczegolnie nie slinilem nad ta kapela.
Co do wokalu to powiem, ze zawsze mnie jakos wkurwial, trzymala mnie przy nich glownie muzyka.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

^kindermetale znają zwykle co najwyżej ballady Tongue Oddechu słucha stara gwardia Smile
Odpowiedz

Jak na polskie warunki jest do dość zacna kapela, z ostrym, thrashowym pazurem. Jakimś wielkim fanem w sumie też nie jestem, ale Oddech, czy Bastard czasem zagoszczą w mym odtwarzaczu...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz