• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak aktywować PROGRAM PARTNERSKI?

Nie chcę przedłużać więc ---> Mam problem z aktywacją "programu partnerskiego":?. Jak go włączyć?

Z góry dzięx za pomoc

PS. Proszę o niezaśmiecanie tematu jakimiś debilnymi radami

Cytat:Jak aktywować PROGRAM PARTNERSKI?
najlepiej zacząć od ruchania, potem sie jakoś poukłada a i miłość ponoć przyjdzie z czasem

Niema to jak rada naczelnego zwierzęcia z umysłem 12 letniego chłopca, Evil or Very Mad który chyba dobrze czytać nie potrafi

Wypierdalaj młody, widać żeś nie w temacie.

hubakuk1 napisał(a):Niema to jak rada naczelnego zwierzęcia z umysłem 12 letniego chłopca, Evil or Very Mad który chyba dobrze czytać nie potrafi
umyj cycki

Kurwa jeden cham a drugi dziecinny pojeb którego śmieszą jedynie własne teksty. Pierdolcie się łajzy niemyte

a ty jako trzeci, odgrywasz rolę zapłakanej pedalskiej kurwy z odrastającą błoną

Stul ryj szczeniaku i odpierdol od tego tematu!!!

ej hubbabubba. wierzysz w boga?
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]

macie kartofle ?
It rained, but we cheered ...

hubakuk1 napisał(a):Stul ryj szczeniaku i odpierdol od tego tematu!!!
ojej ale mi naubliżano, i wszystko na zerowej spince. Jedyne co mi teraz pozostaje to zachować sie na dwa, przewidywalne z resztą jak na moje bycie szczeniakiem sposoby:

pierwszy, czyli stulić ryj i odpierdolić sie od tego tematu, bo tak na mnie nakrzyczałeś/łaś/łoś przez internet

drugi, czyli jak na szczeniaka przystało dopiero zacząć ci jechać na otro

Jako że przy rozwiązywaniu moich problemów w relacjach interpersonalnych zawsze byłem zwolennikiem dróg kompromisowych i jak najbardziej ugodowych, jedyne co mi w zaistniałej sytuacji wypada powiedzieć, to, co następuje:
chuj ci w gówno a potem do japy nieprofesjonalny zlewie na spermę z nieergonomicznym uchwytem na karku, nosiłeś bułgarskim romom toboły przez zieloną granicę i akordeony stroiłeś strupie z dupy dziewki ladacznej, hart afgański cię ugotował, zjadł, wyrzygał a potem wyruchał, a do przedszkola w foliowe sukienki ubierali, drzwiczkami od pieca kołysana do snu półgnido jajeczna, pół nogi chińczykom sprzedałeś na sajgonki żeby spłacić pożyczkę w providencie, kolekcjonerze krowich min przeciwlotniczych, smakoszu bawarskich win obornianych.

Mam nadzieję, że teraz między nami będzie okej.

PS. Całe szczęście że mój tekst nie jest jakąś debilną radą, toteż nie zaśmieca tematu

Jedyna rzecz z którą się zgodzę to fakt, że tekst powyżej nie jest radą tylko plagiatem słów usłyszanych w jakiejś spelunie. Książę Angry pederastów nie używaj słów których nie znasz. Burak z ciebie i tyle.

Cytat:Jedyna rzecz z którą się zgodzę to fakt, że tekst powyżej nie jest radą tylko plagiatem słów usłyszanych w jakiejś spelunie.
nie interesuje mnie gdzie poznali się twoi rodzice
hubakuk1 napisał(a):Książę Twisted Evil pederastów nie używaj słów których nie znasz
to nie ja mam tu problem z programem partnerskim, porzygowinowa erotyczna reminiscencjo kolekcjonera puszek alu
hubakuk1 napisał(a):Burak z ciebie i tyle.
a z ciebie guma do żucia, i co z tego?

Jebany pederasto wychowany w spelunie (jakbyś nie wiedział jest to miejsce na które mówisz dom) powiedziałem abyś nie używał słów których nie znasz. Lepiej otwórz książkę od polaka i poczytaj o tworzeniu zdań w języku polskim, bo z tym nie radzisz sobie najlepiej. Pamiętam, że w liceum i podstawówce uczą takich rzeczy. No chyba, że jesteś analfabetą kurwiszonie.

w takich sprawach napisz mejla do sklepu, zadzwoń, nie wiem kurna napisz list, no chyba że się wstydzisz to czekaj aż tu ktoś ze sklepu zajrzy. Temat zamykam, buziaczki.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Wątek zamknięty