• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ikselka

kiedy sie moge spodziewac XL'ki tegoż longslejwa ? http://ww.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=12385
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

ale chujowy
Odpowiedz

Co nie ? Rolleyes Laughing
Odpowiedz

Nie obraź się DoD, ale oni mają rację. Surprised Już lepiej tamtą koszulę sobie kup. Tongue Wink
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

-lilith- napisał(a):Nie obraź się DoD, ale oni mają rację. Surprised Już lepiej tamtą koszulę sobie kup. Tongue Wink

hie hie Smile co za jednomyślność Wink
Odpowiedz

po co ci xl skoro ty taki chudziutki podobno? Laughing
Odpowiedz

Blood napisał(a):po co ci xl skoro ty taki chudziutki podobno? Laughing

tez o tym na poczatku pomyslalam ale juz nie chcialam nic mowic Laughing
Odpowiedz

Blood napisał(a):po co ci xl skoro ty taki chudziutki podobno? Laughing

waga to jedno a wzrost (187 cm) to drugie, wiec xl'a musi byc Tongue
Odpowiedz

A mi się podoba. Nawet sobie chciałem sprawić, ale wybrałem inny.
Spirits rideth with the ones that knows no fear
They are the Sons of northern darkness
Odpowiedz

Mówię jako estatka..jest beeeeee,fuuuuuuuuj..daruj sobie go i pamiętaj,że dobra rada zawsze w cenie Laughing
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

znaczy sie chodzi o to ze wiesniacki z leksza Rolleyes

ps. takie remizowe klimaty Evil or Very Mad :?
Odpowiedz

goofi napisał(a):ale chujowy
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.