03-05-2005, 10:19 PM
muzyka.
My God is beautiful.
Piorun napisał(a):IDEOLOGIA!!!
Dechri napisał(a):a c o w takim wypadku z zespołami instrumentalnymi?
(jeśli wogóle jakieś)

takich artystów to bym za jaja powiesiła! Nienawidzę czegos takiego, rzygac sie chce na samą mysl(p*****lić NS i wszystkie pokrewne)
#Darkness# napisał(a):jeśli jakis zespół ma zejebiste teksty a muzyka nie nadaje sie do słuchania bo jest to jeden rzyg w mikrofon i bezsensowne rżnięcie
hegemon88 napisał(a):Spoko ja się nie czepiam mam inne podejście#Darkness# napisał(a):jeśli jakis zespół ma zejebiste teksty a muzyka nie nadaje sie do słuchania bo jest to jeden rzyg w mikrofon i bezsensowne rżnięcie
Nie rozumiem czego sie czepiasz. Taki zespol nie dosc ze jest true to jeszcze gra zajebisty regresywny BM. Tak wlasnie powinien wygladac true Black Metal.
pozatym NIE JESTEM tróó i JESTEM z tego dumna :!: :!:
#Darkness# napisał(a):inna sprawa to mieszanie muzyki z polityką...takich artystów to bym za jaja powiesiła! Nienawidzę czegos takiego, rzygac sie chce na samą mysl(p*****lić NS i wszystkie pokrewne)
Dechri napisał(a):Wszebek tobie do tolerancji jest raczej bardziej daleko niż jej
wilk_fenriz napisał(a):no dobra Hegemon- to powiedzmy tak- pojawia sie zajebisty zespol ktory ma niesamowicie wykurwione teksty ideologiczne ale graja zajebiscie technicznie-to tru czy nie tru ?