02-18-2005, 07:40 PM
ExtremeAgression napisał(a):tekst jest zajebisty z tym, że slepy patriota czcacy bozków z drewna go nie zrozumie...
do mnie to było? mam ci przypomniec radę o kupowaniu trumny, hę?
ExtremeAgression napisał(a):tekst jest zajebisty z tym, że slepy patriota czcacy bozków z drewna go nie zrozumie...
KelThuz napisał(a):ExtremeAgression napisał(a):tekst jest zajebisty z tym, że slepy patriota czcacy bozków z drewna go nie zrozumie...
do mnie to było? mam ci przypomniec radę o kupowaniu trumny, hę?
Kalin napisał(a):Odpowiem co do tematu:
Muzyka!! ideologia to dodatek, który niektórych nawet nie interesuje.
LCF napisał(a):Kalin napisał(a):Odpowiem co do tematu:
Muzyka!! ideologia to dodatek, który niektórych nawet nie interesuje.
Brak slow, jakim jestes kretynem i ignorantem.
Tak samo zreszta jak i ci, ktorych ideologia nie interesuje. Analne wydymanie przez stado murzynow to jedyna nagroda dla takich blaznow. Zaorac i trzymac z dala od BM takie zakaly.
teraz na podwórku zrobił się modny TRÓÓÓÓ black i metalowe laseczki lecą na ideologie
to jego jedyna szansa na wyrwanie dziewczynki
of course 8) ExtremeAgression napisał(a):nienawidze wszystkich religii, tak samo chrzescijanskich jak i poganskich, wszystkie prowadza do tego samego, wszystkie to zakłamanie na potężną skale z którego powodu ludzie marnują swoje życia, a nawet oddają je, w imie czegoś czego nawet nie widzieli - chore...
Tomash napisał(a):sam użyłeś słowa "muzyka" więc pomyśl czy naprawde ideologia jest aż taka ważna...[/b]
ExtremeAgression napisał(a):buahahahahah, slyszysz sie chlopczyku ? wytlumacz mi racjonalnie dlaczego ktoś kogo interesuje jedynie wartwa muzyczna danej grupy jest kretynem ?(sprawa ma sie inaczej jesli chodzi o noszenie emblematow z logiem grupy czyt.identyfikowania sie z nia, ale mowimy tylko o muzyce) ze wzgledu na debilna w wielu przypadkach (np jesli chodzi o caly nsbm) ideolgoie ?
wyjasnij mi wodzu...
blaznem jestes ty, uzywając nazwy rasy jako wyzwisk...