• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gwarancja

Czy jeżeli przedmiot zostanie uszkodzony z winy mojej (lub kolegi xP) to mam na niego gwarancję? Mogę go wymienić na nowy za darmo?
Don't underestimate the Power of Darkness...
Odpowiedz

Oczywiście,ze nie.
Odpowiedz

No ba, i jeszcze Ci doplaca.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

wiem, że nie powinnam tak stwierdzać wszem i wobec, ale założyciel tematu albo jest przegięciem, albo faktycznie uszkodził sobie coś w trakcie 'zabawiania się' z kolegą... :?
Odpowiedz

^Ale tu chyba nie ma takich rzeczy w sprzedaży Confusedhock: Wink
Odpowiedz

wiesz, on kupował jakiś pazur czy też pancerz ostatnio, może tego używał :>
Odpowiedz

UUUU, to musiały być bolesne zabawy Laughing
Odpowiedz

Lol, no tak, kupiłem pancerz xP I nie wiem czy ja go źle noszę czy te nity mają tak słabo trzymać? Przeca to się zaraz rozpadnie xP
Don't underestimate the Power of Darkness...
Odpowiedz

Caoimhin napisał(a):Lol, no tak, kupiłem pancerz xP I nie wiem czy ja go źle noszę czy te nity mają tak słabo trzymać? Przeca to się zaraz rozpadnie xP

To tak tylko wygląda, nie bój nic. One mają tak luźno trzymać, bo inaczej by blokowały ruchy. Mój ma już ze 2 lata i się trzyma.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.