- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
ja jak przejde might and magic VI (albo mi sie znudzi bp mam to do siebie ,że potrafie po 7 dniach grania odstawić KAŻDĄ gre , niewazne jakby zajebista nie była, bo znajdę coś innego do roboty) i kupie sobie pada ,to podłączam lapotopa do monitora i biore się za finale

, ale wpierw pogram sobie te na SNES (albo nawet na NES), ciekawe jak na telewizorni beda wyglądac.
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
A to w ogóle jest na 360? Czy też da się na niej odpalać gry z poprzedniczki?
- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
-
0
KlaudiaVanKilmister napisał(a):Headless cadaver napisał(a):^ Ta gra kopie dupy!
KlaudiaVanKilmister napisał(a):ja zamierazm sobie kupic ta gierke.
http://youtube.com/watch?v=qYEI0wEK-rM
nie wiem czy to g**no, czy nie. Ale dosc zabawnie wyglada. mam nadzieje, ze fajnie sie w to gra.
!!!
Bekowa na maksa, bo smaczków w dialogach jest dość sporo. Momentami może być troszkę trudna ale większych problemó z przejściem, które mogłyby zniechęcać do dalszej gry nie ma. Swietnie im wyszło wrzucenie futurystyki wystylizowanej na tamte lata. No a juz przezajebistym patentem jest wyżeranie muzgów, ofiara po chwili wstaje by dołączyć do fali żywych trupów szturmującej na obywateli, policjantów czy żołnierzy. Polecam
Tylko wlasnie sie zastanawiam, czy kupic sobie ta gre na komputer, czy tez zaoszczedzic i kupic sobie xboxa 360, i kupic sobie miedzy innymi ta gre.
oddalbym lewe jadro za xboxa 360+gears of war+halo 3+assassins creed
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.