• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gry komputerowe / konsolowe

Istny nawet miał chyba avatar z tym małym, uśmiechniętym skurwysynem.
Odpowiedz

Axel napisał(a):Nie z 70 tylko jak już to 40-50 bo na te lata przypadała największa psychoza amerykanów spowodowana możliwością ataku nuklearnego ze strony ZSRR.
Hmm, jestem innego zdania Smile Ale już nie będę się wymądrzał Tongue
żeby tematu nie rozpierdalać : O -8 albo ))-8, ale to stare w chuj : )
Odpowiedz

zoltan nie pisz takimi malymi literami bo ci pierdolne : - )
Odpowiedz

Przecież ja tam nic nie pisałem, masz rysę na monitorze Tongue
Odpowiedz

A ja ostatnio odświeżam najstarsze gierki. I tak oto wykopałem z czeluści szuflad starusieńkie nieśmiertelne RPGi (Betryal to Kondor, Wizardy7, Might&MagicVIII, Ultima, ehh.. Smile ), gry ekonomiczne (Sim City, tak!) no i strategie - obie części Panzer Generala. Czemu już się nie robi takich gier? Się łezka w oku kręci jak się patrzy na datę wydania - rok 1998/9.
Odpowiedz

Cytat: Might&MagicVIII,

VIII to jest popłuczyna po VII która jest wyjebana w kosmos, ta gra to uber kult, nawet większy uber kult niż BG ,klasczne oldschoolowe RPG z widoku pierwszej osoby z niesamowitą fabułą. W sumie to nie rózni sie wiele od VI ale pewne zmiany jak umiszczenie innych ras i tak dalej sprawiło ,ze gra jest nie do wyjebania xD !!! Po drugie to jest dopiero długa gra ,można w nią napierdalać i napierdalać a końca nie widać !!!

UBER KVLT !!!
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

W VI też grałem, przeszedłem ją na wszystkie możliwe sposoby chyba Wink. Ale że nie posiadam oryginału VI, łupię w VIII . Łapie mnie tęksnota za starymi, dobrymi czasami, kiedy gra miała max 60mb a w wymaganiach był dopisek akcelerator: niekonieczny, mile widziany. Smile

I tak z innej beczki - odkopałem numer CD Action z 1996 roku Tongue Eh te demka Tongue Nostalgia...
Odpowiedz

A próbowaliście Dagerfalla? Albo Deusa? To były dopiero kurewsko długie gry Confusedhock:
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Albo Deusa?
Deus Ex - FPP z elementami erpega. Super giera Wink.
Odpowiedz

Jak Eulogy nie graleś w VII to nei grałeś w najlepszą część serii z nowych M&M zajebista fabuła zajebiście połączona z fabułą z HoM&M 3. Zresztą kurwa herosi to też uber kult !
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Nie Deus ex, tylko Deus. Było takie coś kiedyś, też fpp rpg.
Odpowiedz

Sobota napisał(a):Zresztą kurwa herosi to też uber kult !
Ha, wiadomo, HoM&M III uber alles. Popinało się konikiem przez te mapki Wink. Czwórka też była niczego sobie.
Odpowiedz

Disciples II wciąga całą serię Heroes lewą dziurką.
Odpowiedz

Nie inaczej.
Odpowiedz

Disciples II to tylko poprawione graficznie Disciples.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz