02-07-2005, 09:00 PM
ja takiego hardkoru z sąsiadami nie mam. Tak się złożyło, że mój sąsiad jest moim najlepszym kumplem, i to on dał mi pierwsze płyty Iron Maiden
Ten dzień to kompletna strata makijażu...
Aborted działa tylko chwilowo, zażućcie pomysłem, bądźcie ludźmi
Metoda sadystyczna i barbarzyńska ale skuteczna. Inna sprawa, że wymaga wejścia na terytorium wroga :? Wyjściem może być jakiś rodzaj kamuflażu: czepek, który symuluje łysą głowę, jakiś elegancki dreski marki adidos z czterema paskami, albo coś. W ostateczności skręć sobie procę i spróbuj rozpieprzyć membrany głośników przy pomocy kamyczków 
więc sposób jest inny - o godzinie 6.01 zaczynać koncert
- sprawdzone, jeśli palant nie musi rano wstawać, to będzie miał biede
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
a więc - polecam na przyszlosc dla tych którzy tez beda mieli taki problem
ale brzmiało fajnie
nie pytajcie, bo to głupia historia (od nazwiska). A że ogóry są wredne i pewne swojej wyższości (wątpliwej) to raczej my wkurzamy ich. No co, jak mieliśmy imprezę, to ulubionym tekstem kumpli było "chodźmy pod murek, nalać na ogórek". oprócz tego jeden grał im pod oknami ze 40 min. swoje solówki na gitarze elektrycznej.
ale jak zaczną imprezować, to leżąc w sypialni koło 2:00 w nocy da się słyszeć "numa numa jej" na cały regulator, albo inne takie rumuńskie badziewie.
qsiarz napisał(a):a my nie mozemy grac w pilke na osiedlu, bo zaraz 4 zgryzliwych staruszkow nam wymysla od gowniarzy i takie tam, a poza tym administrator osiedla dzwoni po rodzicach i mowi ze "kopiemy pilka w wyremontowane sciany", co prawda sciany sa po remencie, ale nigdy w zyciu nikt nie kopnal w nia pilka
naprawde czasem jak słucham niektórych "sąsiadów" zwł. starszych ludzi to wymiękam
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo