01-05-2006, 11:06 PM
chodzi o to ze ja tez wiedziałem tylko ze ja spróbowałem dodawac opcje to sie nic nie dizało ale sie juz udało...
We Are Defenders Of The Faith...
warsadal napisał(a):Ja to jestem jednak inteligent: nikt mi nigdy nie tłumaczył, a ankiety zakładać umiem!
LCF napisał(a):Kto sie niby czepia, zaraz mu walne
Gay napisał(a):w rzeczywistosci ktos by juz dostał wpierdolw rzeczywistosci to ty bys dostał wpierdol.
Vomitor napisał(a):Wniosek - pochodzisz ze środowiska gajowskiego półświatka. ZAORAĆ.Wyjąłeś mi to z rąk
aXe Rose napisał(a):Vomitor napisał(a):Wniosek - pochodzisz ze środowiska gajowskiego półświatka. ZAORAĆ.Wyjąłeś mi to z rąk
Dance Of Death napisał(a):Sześćdziesiąty już chyba Rotfl. Czytanie ze zrozumieniem i kojarzenie związku logicznego między postami jak zawsze leżyaXe Rose napisał(a):Vomitor napisał(a):Wniosek - pochodzisz ze środowiska gajowskiego półświatka. ZAORAĆ.Wyjąłeś mi to z rąk
widze ze sie wymieniacie partnerami - co za powiązania - nie podejrzewalem antygejów o taką podłość...
poza tym nie mam zamiaru dalej kontynuowac off-topowania...
Rozumiem, że chcesz się odgryźć, ale zachowaj w tym chociaż minimum sensu.
Cytat: Czytanie ze zrozumieniem i kojarzenie związku logicznego między postami jak zawsze leżyZe co?Czego ty chcesz od DODka??Przeciez on nawet nie rozumie w tym momencie o czym ty piszesz

Dżemik napisał(a):DoD- Ja slucham Kredek, Dimmu oraz IM (jednoczesnie nie lubiac Motorhead) i nie placze dlatego, ze inni maja odmienne zdania na temat tych kapel. Ty tez sproboj.
ale faktem jest to ze po tych kapelach sie jezdzi... mysle ze jest to spowodowane pewnym panującym schematem w wirtualnym swiecie, który ma na celu pokazanie siebie jako wielkiego tepiciela przykładowych Credek. Ale jak widać są jeszcze osoby które zachowują twarz.
Blood napisał(a):Okiej, to i ja mam problem.
Otoz nie moge wgrac nowego avatara... :/
Wszystko jest odpowiedniej wielkosci, ale kiedy wklejam adres obrazka do ramki to nie widze tego adresu (jesli go zaznacze to wtedy jest on widoczny), a kiedy potwierdzam pojawia mi sie nastepujacy komunikat:
Template->loadfile(): File /backup/home/rockmetal/public_html/soteesklep2/htdocs/forum_n/templates/bcBlack/error_body.tpl for handle reg_header is empty
Czemu tak jest? ;P