05-16-2005, 10:19 AM
rzeczywiscie, zacne forum, trzeba sie bedzie pobawic, ale na razie nie mam czasu
Live Like An Angel, Die Like A Devil
KelThuz napisał(a):to odwiedźcie jeszcze mozeto było pierwsze forum, z którego mnie wyrzucono, nie ukrywałam, że moja na nim obecność będzie służyć zamętowi...
SONATA ARCTICA FORUM!!!
http://sa-forum.prv.pl/
ohoho, jak już dawno to się działo! Polecam dla perfidnych zabaw jak żadne inne, bo władza zwierznia nieco nieudolnie sobie radzi 
Cytat:Dla mnie Kelthuz jest wystarczającym powodem, żeby tego nie słuchć.;
Cytat:arjanie?
szczerze mówiąc są dowody na to, że germanie, słowianie, bałtowie, celci i hindusi wywodzą się zza uralu i niegdyś byli jedną kulturą Wink
)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
hock:Cytat:Kolejne podpunkty do regulaminu:.
- Jakiekolwiek sprzeczki, zatargi, obraźliwe uwagi, niepotrzebne dyskusje, dotyczące serwisów Rhapsody i Hammerfall, forum, użytkowników, moderatorów i administratorów, oraz ich pracy będą karane. Jeśli ktoś ma jakieś niejasności niech zgłosi się bezpośrednio do jednego z trzech administratorów.
- Za jakiekolwiek szarzenie złej opinii całemu serwisom Hammerfall bądź Rhapsody na gadulcach, czatach, innych forach i serwisach administracja będzie od razu wyciągać najbardziej drastyczne konsekwencje bez zbędnego strzępienia języka.
- Administracja nie ma obowiązku przedstawiania jakichkolwiek dowodów ani motywów postępowania w wypadku nakładania na użytkownika kary w dowolnej postaci lub rozporządzeń ogólnych. Wszystkie kroki administracja dokładnie analizuje i wybiera opcje najlepsza dla całego serwisu.
OSOBY KTÓRE NIE AKCEPTUJĄ TEGO REGULAMINU NIE POWINNY PRZEBYWAĆ NA FORUM.
Cytat:W ciągu ostatnich dni z forum wyrzucono bezpowrotnie następujące osoby:
- MetalWarrior
- wojownik15
- v3nom3n
- Scully
- Gwahir
- Bloodfang
- Aryan Terror Waffen SS
W przypadku gdy owi użytkownicy nadal będą starali się za wszelka cenę dostać na forum w celu jego dalszego sabotażowania sytuacja zostanie zgłoszona do odpowiednich organów zajmujących się tego typu przestępczością internetową.
Jeśli ktoś ma kontakt z tymi osobami prosze o przekazanie tego postulatu.
Mam jednak nadzieje ze osoby te wykażą się zdrowym rozsądkiem i zaprzestana swoich działań destrukcyjnych.