03-04-2005, 08:09 PM
swietnie, mozecie byc dumni z siebie
wy chyba nie macie dziewczyn bo widac jaki jest wasz stosunek do nich; dopierdalacie jej jakby byla najgorszym zlem swiata. dla mnie jest to calkowicie niezrozumiale biorac pod uwage ze ona nic nie ma do rocka i metalu- sami podcinacie galaz na ktorej siedzicie- zamiast juz dopierdalac sie do np. mandrykiewicz ktorej fani najchetniej zrownaliby nas z ziemia wy bawicie sie w ten smieszny teatrzyk- czuje sie jak w jakies operetce
a wiec wszem i wobec oglaszam ze zakladam Narodowy Front Obroncow Dody
sieg doda !
wy chyba nie macie dziewczyn bo widac jaki jest wasz stosunek do nich; dopierdalacie jej jakby byla najgorszym zlem swiata. dla mnie jest to calkowicie niezrozumiale biorac pod uwage ze ona nic nie ma do rocka i metalu- sami podcinacie galaz na ktorej siedzicie- zamiast juz dopierdalac sie do np. mandrykiewicz ktorej fani najchetniej zrownaliby nas z ziemia wy bawicie sie w ten smieszny teatrzyk- czuje sie jak w jakies operetce
a wiec wszem i wobec oglaszam ze zakladam Narodowy Front Obroncow Dody
sieg doda !

lepiej z nami nie zaczynaj, anty-fanatykami dody maluczkiej, źle zrozumiałaś chyba wątek, bo my nie podcinamy żadnej gałęzi, kocham rock i metal... ale my nienawidzimy dody za to jaka ona jest, a jest taka, jak każdy widzi i to nas wkurza, to ,że taka pusta larwa może sobie do woli klnąć w tv i udawać i prawić życiowe mądrośći, skłania mnie do myślenia nad stanem naszej TV- i mediów wogóle, które maja propagować kulture a zajmują się praniem brudó i czystym chamstwem na antenie, idąc dalej doda jako dziecko tego bajzlu zamyka koło i wszyscy muszą być happy tak ? a gówno, myśle więc jestem i to mi się nie podowa więc wyrażam opinie na temat, trzeba to TĘPIĆ
))))a takie wytyczki na jej temat ze jest kurwą itp sa bezpodstawne... bo ktoś kto pisze takie pierdoły musiał korzystać z jej usług skoro wie takie rzeczy.. dla mnie wasze zachowanie jest załosne , zagadzam sie w pełni z wilk_fenriz...
![[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]](http://img239.imageshack.us/img239/3684/niekarmt10gq.jpg)