Ankieta: Czy lubisz byc fotografowany/a?? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
TAK
0%
0
0%
NIE
0%
0
0%
Jest mi to obojetne
0%
0
0%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czy lubimy byc fotografowani??

mimo wrodzonej przydoty nie zwracam większej uwagi na to, czy ktoś mi zrobi fote czy nie... no chyba, że mam naprawde paskudny humor, albo systuacja, w której robione zdjęcie było jest mi niedogodna... ale to się rzadko zdarza na szczęscie Smile.
A fotki z nienacka i imprezowe są najlepsze Big Grin. Niektóre pozowane też, ale to już naprawde trzeba się postarać o dobry pomysł Wink...
[Obrazek: syg0an.jpg]
Odpowiedz

Mnie jest to obojętne... tzn. jak ktoś zrobi zdjęcie nic się nie stanie...
Odpowiedz

nie jestem specjalnie fotogeniczny, a na zdjęciach zawsze wychodzę gorzej niż sobię to wyobrażam. Zawsze potrzebuję ripleja, bo a to zamknę oczy od flesza, a to mi ktoś przejdzie przed aparatem Big Grin Nie lubię byc fotografowany, bo z reguły później muszę na siebie patrzec :/
Ten dzień to kompletna strata makijażu...
Odpowiedz

Ja tam nieprzepadam za fotografowaniem sie Wink Jak juz to wole sama komus robic zdjecia Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):Ja tam nieprzepadam za fotografowaniem sie Wink Jak juz to wole sama komus robic zdjecia Wink
o nie... bedzie więcej zdjęć Acrida.....

Laughing
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Tak szybko to sie nie da ;( bo to 210km Sad Laughing
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):Tak szybko to sie nie da ;( bo to 210km Sad Laughing
hehe spoko mam to samo.
Odpowiedz

Aeroth napisał(a):
Valhalla napisał(a):Tak szybko to sie nie da ;( bo to 210km Sad Laughing
hehe spoko mam to samo.
Wiem gadalam z Hethell, a w sobote na piwo idziemy Tongue Jakbys nie wiedzial Wink
Odpowiedz

hehe wiem wiem.
to się pożalicie sobie jak to źle macie z nami Tongue
Odpowiedz

ja tam lubie Smile niewazne czy z nienacka czy przygotowywane Smile
Odpowiedz

Ja też lubie bo jestem piękny, nie zaprzecze Laughing
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

Nienawidzę,kiedy ktoś chce mi zrobić zdjęcie,zawsze się tak zakamufluję,że poznać trudno jeśli w ogóle widać.A zdjęcie "solo"?Do tego jest uprawniona tylko jedna osoba.W końcu już się do mojego widoku przyzwyczaiła,więc efekt wpatrywania się w moje zdjęcie jakim są koszmary jej nie grozi Laughing
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

nie lubie zdjec, brrrr jak otworze album to same brzydkie zdjecia, zazwyczaj zdaza mi sie jeszcze odwrocic albo zrobic jakas glupia mine, totalna katastrofa, zabierzcie odemnie te aparaty, aaaaaaaaaa Mad
up the irons!!!
Odpowiedz

A mnie jest wszystko jedno, chociaz osobiscie wole robic zdjecia, niz zeby mnie "zdejmowano". Aczkolwiek jak ktos ladnie, ale to naprawde baaaaaaaardzo ladnie poprosi, to czemu nie Wink
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

U mnie to zalezy. Jak sie zalapie w jakis kadr przypadkowo to nie, ale jakas mala sesyjka to calkiem fajne zajecie:] Lubie potem przeksztalcac fotki na kompie Smile <patrz---> avatar> Smile
Odpowiedz