• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czaszki...

jak dla mnie jesteś w miarę normalny jak na tutejsze towarzystwo
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Cytat:No chłopaki widze,że jeden z drugim nieźli metalheads jesteście,pochwalcie sie kolekcjami.

ale koszulek i naszywek + spisów mp3 na kompie
STONER.PL
Odpowiedz

Stoned napisał(a):
Cytat:No chłopaki widze,że jeden z drugim nieźli metalheads jesteście,pochwalcie sie kolekcjami.

ale koszulek i naszywek + spisów mp3 na kompie

Nie wiem jak Ty, ale ja mp3 nie posiadam, a jak już to tylko spr zanim kupie cos Big Grin

A co do koszulek, to nie praktykuje kupowania podróbek tak jak ty od skośnookich świn Wink
Odpowiedz

Osgiliath88 napisał(a):A co do koszulek, to nie praktykuje kupowania podróbek tak jak ty od skośnookich świn

hahahhaha i we wszystkich sferach zycia jestes taki zasadniczy? 8)
Odpowiedz

Osgiliath88 napisał(a):Hmh... dysko darkthrone, death, autopsy, morbid angel, slayer, entombed do wolverine bluese, bathory, ost remaste hellhammer, kasety hellhammer, kilka albumów burzum, 2 witchmastery, azarth itd Wink

Wink spoko spoko,bardziej mi zależało na wypowiedzi weterana z 9 letnim stażem ;]
Odpowiedz

jankier napisał(a):miłośnikowi malborków i lasek w wersji .jpg
w wersji avi korwa!!!
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Osgiliath88 napisał(a):A co do koszulek, to nie praktykuje kupowania podróbek tak jak ty od skośnookich świn

hahahhaha i we wszystkich sferach zycia jestes taki zasadniczy? 8)

nein Laughing
Odpowiedz

pewnie 9 lat nu metalu słucha...
FUCK THE SYSTEM!
Odpowiedz

Heh... Ja słucham głównie Metallici więc co mogę powiedzieć? Dysko Meta, dysko KoRna, dysko SoaDu i pojedyncze płyty Big Grin
Nie wszyscy lubią metal...JEBAĆ ICH!!!
Odpowiedz

Hahahaha
Odpowiedz

Confusedhock:
To masz zajebiście wyrobiony gust jak na 9 lat słuchania.
Odpowiedz

ja bym się powiesił na jego miejscu Laughing
[Obrazek: 23734.png]
Odpowiedz

Zarkadius napisał(a):Metallici

ja tam też lubię metallicię.
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Pewnie jeszcze linkin park.
rofl.
Odpowiedz

Rzekl emoboj.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.