• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

co z pieniędzmi ??

Witam!!Mam odrobine dziwny problem . A więc jakiś czas temu stosunkowo niedawno złożyłam zmaówienie na kwoteo k40 złotych kidy dostałam maila potwierdzajacego że wszystko jest już spakowane wpłaciłam pieniądze na konto,nastepnego dnia żłozyłam kolejne zamówienie na kwote 16 żłotych wraz z kosztem przesyłki<wplata na konto> zapomniałam o tym że przyjmujecie dopiero zamówienia od 15 złotych w zwyż jednak przyszedł mi mail że zostało spakoowane więc wpłaciłam kwote ,wszystko byłoby w porzadku tylko że paczka nie doszła a pieniądze wpłaciłam zaś na zakładkach mojego konta w transakcjach transakcja o którą chodzi znikła jak gdyby nigy nic.Nie bardzo wiem co teraz bedzie... Confusedhock:
Odpowiedz

ja pierdole... ludzie kurwa telefony wam zajebało czy jak ? czego wy tu oczekujecie ? ze franek ze sklepu zobaczy posta zosi i bedzie wszystko wiedział ? poza tym forumowicze chuja wiedza co sie w sklepie dzieje i ciezko jest nam Ci dac jakąs cenną rade gdyż my sklepu NIE prowadzimy. Wiec zacznijcie uzywac mózgów i telefonów a jak macie 10 latek to dajcie telefon któremuś z tatusiów... Evil or Very Mad
Odpowiedz

The Stig napisał(a):ja pierdole... ludzie kurwa telefony wam zajebało czy jak ? czego wy tu oczekujecie ? ze franek ze sklepu zobaczy posta zosi i bedzie wszystko wiedział ? poza tym forumowicze chuja wiedza co sie w sklepie dzieje i ciezko jest nam Ci dac jakąs cenną rade gdyż my sklepu NIE prowadzimy. Wiec zacznijcie uzywac mózgów i telefonów a jak macie 10 latek to dajcie telefon któremuś z tatusiów... Evil or Very Mad
ale Ty sie zrobiles zły, mroczny, groźny i srogi... Laughing
Odpowiedz

tstuś wyjechła,nie wiem kiedy wróci Wink
Odpowiedz

Cytat:ja pierdole... ludzie kurwa telefony wam zajebało czy jak ? czego wy tu oczekujecie ? ze franek ze sklepu zobaczy posta zosi i bedzie wszystko wiedział ? poza tym forumowicze chuja wiedza co sie w sklepie dzieje i ciezko jest nam Ci dac jakąs cenną rade gdyż my sklepu NIE prowadzimy. Wiec zacznijcie uzywac mózgów i telefonów a jak macie 10 latek to dajcie telefon któremuś z tatusiów...

Od tego jest ten dzial jakbys nie zauwazyl glupcze.

Cytat: Mam problem!
...czyli ogólnie o wszelkich kłopotach związanych z użytkowaniem RockMetalShop'u

...wiec przestan szczekac jak 5 letni kundelek a zamiast tego pocwicz czytanie ze zrozumieniem.
Odpowiedz

edit: bardzo szybko ktoś może Ciebie "wypierdolić", więc hamuj się. ostrzegam słownie, później nie płacz i nie dziw się, kiedy po raz kolejny zarobisz jakieś ostrzeżenie, czy bana.
Odpowiedz

okej .wszystko sie unormowało.Stig wezme sobie Twe słowa do serca xD Pcz kimkolwiek jesteś dziękuje za obrone Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.