02-11-2005, 03:18 PM
DeMoN.|. napisał(a):aXe Rose napisał(a):ja takżeKelThuz napisał(a):porzadny black: VENOM !POPIERAM!!!!!!
ZOMO
oczywiście i ja
DeMoN.|. napisał(a):aXe Rose napisał(a):ja takżeKelThuz napisał(a):porzadny black: VENOM !POPIERAM!!!!!!
ZOMO
GACEK napisał(a):Czemu muzycznie nie? przecież to oni są jednymi ze stwórców tego gatunku i skoro nazwali ten rodzaj "Black Metalem" to tak jest!
A nazwali ten gatunek black metalem z powodu liryków właśnie
jakby nie bylo
o Szatana i tych innych dzieci co uwazaja sie za szatanistow - idzcie lepiej do matki, obejrzycie se zlotopolskich a potem idzicie na podworko postraszyc sasiadki bluzami z plonacym krzyzem
Normalnym jest ze nie wszystkim musza sie podobac owoce geniuszu Vikernesa, ale niech do kurwy nedzy niech sie nie wypowiadaja ze ten projekt nic nie wnosi do black metalu!! to prawie jak profanacja!! Procz tego co wyzej proponuje tym ludziom sciagnac wszystkie mp3 dimmu cradle itp. chwalic sie wszystkim innym czego sie slucha, ale przede wszystkim przestac udzielac sie na tym forum, bo dzialacie jak zaraza, jak pasozyty!
nikt nie pokocha muzyki Burzum jesli nie zrozumie jego tworcy. Tak jak albumy do Filosofem kazdy glupi metal jakos zrozumie, tak dwa ostatnie wydania maja w sobie cos wiecej niz tylko 'plumkanie' na klawiszach. bez watpienia to Vikernes nadal ton rozwoju bm! Jego geniusz jest niepodwazalny!!
wam wszystkim