- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
a ja się tak zastanawiam, bo wy tu walicie rozmiary M, L, a w zamierzchłych czasach kiedy ja kupowałam swoją kurtkę, to nie było oznaczeń literowych, tylko cyferki

ja mam rozmiar 2, bo przy wzroście 170 cm rękawy rozmiaru 1 były za krótkie... a te są w sam raz.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
- Liczba postów:
- 22
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Hehe ja swoją bundeswerke dostałam za friko od kumpla. Z niemiec mi przywiózł xD A tak to chciałabym się dowiedziec o rozmiary.
- Liczba postów:
- 553
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
a nie ma ktos przypadkiem bundeswerki o rozmiarze m bo chialabym sobie sprawic ale cholewka nie wiem jak to z tymi wymiarami hmm hmm :?
- Liczba postów:
- 9
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
a te co są w to jak one dokładnie wyglądają? tak jak na zdjęciu? bo tam w recenzjach coś pisali że inny kolor...
- Liczba postów:
- 195
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Czytając te wiadomości stwierdzam ,że będęmiała problem ze znalezieniem rozmiaru dla mnie... Mam tylko 166 cm wzrostu, a w sklepie internetowym widziałam, że są tylko M i L. Ktoś wie gdzie mogę dostać S? ...(wiem - marzenia..)
pozdrawiam,
Sabelle
- Liczba postów:
- 9
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
a wiecie moze kiedy będzie jakaś dostawa z demobilu?...bo teraz to juz nawet M/L nie ma
- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Jasne że bundeswerki pasują zarówno chłopakom jak i dziewczynom :] A co do rozmiaru to mniej więcej jak przy normalnej bluzie. Ale z tego co wiem to teraz rozmiarów zostało już niewiele...