• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bundeswerka ..

a ja się tak zastanawiam, bo wy tu walicie rozmiary M, L, a w zamierzchłych czasach kiedy ja kupowałam swoją kurtkę, to nie było oznaczeń literowych, tylko cyferki Laughing ja mam rozmiar 2, bo przy wzroście 170 cm rękawy rozmiaru 1 były za krótkie... a te są w sam raz.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Hehe ja swoją bundeswerke dostałam za friko od kumpla. Z niemiec mi przywiózł xD A tak to chciałabym się dowiedziec o rozmiary.
[Obrazek: info.gif]
Odpowiedz

a nie ma ktos przypadkiem bundeswerki o rozmiarze m bo chialabym sobie sprawic ale cholewka nie wiem jak to z tymi wymiarami hmm hmm :?
Odpowiedz

a te co są w to jak one dokładnie wyglądają? tak jak na zdjęciu? bo tam w recenzjach coś pisali że inny kolor...
Odpowiedz

Czytając te wiadomości stwierdzam ,że będęmiała problem ze znalezieniem rozmiaru dla mnie... Mam tylko 166 cm wzrostu, a w sklepie internetowym widziałam, że są tylko M i L. Ktoś wie gdzie mogę dostać S? ...(wiem - marzenia..)

pozdrawiam,
Sabelle
Odpowiedz

a wiecie moze kiedy będzie jakaś dostawa z demobilu?...bo teraz to juz nawet M/L nie ma
Odpowiedz

Jasne że bundeswerki pasują zarówno chłopakom jak i dziewczynom :] A co do rozmiaru to mniej więcej jak przy normalnej bluzie. Ale z tego co wiem to teraz rozmiarów zostało już niewiele...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.