• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bundeswerka ..

[Obrazek: 4974.jpg]
Czy to są bundeswerki damskie ?? Muszę przyznać że pierwszy raz o czyms takim słysze, ale pytam bo może akurat Big Grin Big Grin

I jeszcze jedno pytanie:
Czy rozmiary bundeswerki są takie jak w przypadku np. bluz ?? Czy mają jakąś inną rozmiarówkę ??
no np. bluza "L" będzie taka sama (albo przynajmniej podobnych rozmiarów) jak bundeswerka "L" ??
Odpowiedz

Bundeswerki pasują na mężczyzn jak i na kobiety Wink
Co do rozmiaru - mam 184cm wzrostu i zamówiłem L ;] I pasuje w sam raz Tongue
Odpowiedz

184 i rozmiar "L" ????!!!!! Question
Ja mam 172 to może lepiej będzie psaowała M Big Grin
Odpowiedz

Gość napisał(a):184 i rozmiar "L" ????!!!!! Question
Ja mam 172 to może lepiej będzie psaowała M Big Grin
Chyba tak, ale nie jestem pewien Wink
Ogólnie to chyba jest większa niż litera przewiduje, ale ok :]
Odpowiedz

Miłbym taką prośbę :
Napisałbyś jej rozmiary ?? Długość, szerokość, dl. rękawów. proszeee Smile
Odpowiedz

bundeswerki to fragmenty mundurow Bundeswery(wojsko niemieckie) wiec kazdy numer jest wiekszy bo tam duze chlopy sa ...
jak chcesz bundeske z wcieciem w tali to teraz pelno wyszlo takich pseudo bundesek ...
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Emma napisał(a):jak chcesz bundeske z wcieciem w tali to teraz pelno wyszlo takich pseudo bundesek ...

No tak, byłem ostanio z kumpelą w sklepie z ciuchami, takim burżujskim Big Grin I widziałem takie wypasione bundeswerki, ale one po 150 zeta szły :?
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

taak... i żeby miała wcięcie w talii, bufiaste rękawy i żeby odsłaniała plecy :? wrr... ja tam jestem szczęśliwym posiadaczem najzwyklejszej bundeswerki bez żadnych dodatkowych bajerów i bardzo mi z tym dobrze. Tylko niektórym nie pasi niemiecka flaga, ale to już ich problem.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Ja tam ze swojej odprułam tą niemiecką flagę ;]
Odpowiedz

zapomniałam dodać że porządna bundeswera powinna też posiadać halogen na plecach (o ile je ma), żeby piechur był widoczny na drodze. A żeńskiej części użytkowników powinna jeszcze odsłaniać nogi (bo u męskiej by to trochę głupio wyglądało Tongue )
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

i powinna być różowa z brokatowym napisem GIRL na plecach.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Aeroth napisał(a):i powinna być różowa z brokatowym napisem GIRL na plecach.

Czytając te wszystkie posty doszłam do wniosku , że muszę mieć taką bundeswerkę.....

A ten napis na plecach to juz mnie ostatecznie przekonał
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

Gość napisał(a):Miłbym taką prośbę :
Napisałbyś jej rozmiary ?? Długość, szerokość, dl. rękawów. proszeee Smile
Szerokosc: 55
Długość: 72
Dł. rękawów: 62

Tylko, że ja nie kupowałem w RMS, ale pewnie rozmiary podobne Wink
Odpowiedz

Dzięki,
Ale teraz to już nie wiem w ogole Confusedhock:
sprawdzałem z wymiarami bluzy "L" to ma nawet podobne, także chyba rozmiary nie sa większe Question

Ja mam 172 cm, jaki rozmiar mi doradzicie ??

Got: a dł. rękawów mierzyłeś od pachy czy od góry ??
Odpowiedz

Gość napisał(a):Got: a dł. rękawów mierzyłeś od pachy czy od góry ??
Od góry
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.