04-29-2006, 08:30 PM
Istniała by możliwość sprzedaży w rockmetalshopie koszulek czy innych gadżetów związanych z zespołem Bullet for my Valentine??
Bulleci są fajni, gdy sie chce czegos spokojniejszego posluchac
, takie prośby nie mają sensu - nikt tu tego i tak nie czyta i nie egzekwuje :? . Ja już od dłuzszego czasu przestałem się łudzić i czekać na cud w postaci koszulek Nevermore, Loudness, Pagan's Mind, Communic, Death Angel i Sanctuary
. Takie życie... pokombinuję coś z "własnymi" nadrukami - efekt będzie gówniany, ale lepszy taki niż żaden
.
Cytat: takie prośby nie mają sensu - nikt tu tego i tak nie czyta i nie egzekwujeNo czy ja wiem
. Niedawno ktoś prosił o koszulki Mudvayne i ..takie koszulki znalazły się w sklepie. Tak samo był z Godsmack
.Cytat:Ja już od dłuzszego czasu przestałem się łudzić i czekać na cud w postaci koszulek Nevermore, Loudness, Pagan's Mind, Communic, Death Angel i SanctuaryPogadaj z gumsmackiem...
Cytat:pokombinuję coś z "własnymi" nadrukami - efekt będzie gówniany, ale lepszy taki niż żadenGówniany czy nie.. Prawdziwy będzie. Właśnie takie koszulki najbardziej świadczą o prawdziwości 'sympatii' do swoich ulubionych kapel. Ja sobie zrobię jakąś koszulencje z motywem z Guseł lub Powstania LAo Che albo coś ze Świetlików.![]()
lukaszgo napisał(a):...A może by tak słownik ortograficzny?
warsadal napisał(a):ale to tez w sklepie mialoby byc?lukaszgo napisał(a):...A może by tak słownik ortograficzny?
niezly pomysl, tylko jakas zla i mroczna okladke
a no i oczywiscie wszystko winno byc napisane runami, ewentualnie gotykiem
Wszyscy 14-sto letni fani BFMV i innych tru zespołów przejawiają dziwną manię do kupowania najmniejszych pierdół przez net, najlepiej w RMS-ie. Gratis do słownika dodawana byłaby naszywka Nightwish i czerwone sznurowki.