• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bullet for my Valentine

Istniała by możliwość sprzedaży w rockmetalshopie koszulek czy innych gadżetów związanych z zespołem Bullet for my Valentine??
Odpowiedz

Właśnie... Nigdzie w Polsce nie mogę dostać żadnej koszulki, naszywki czy innego gadzetu tego zespolu. A zamawiać z niemieckiego sklepu się raczej nie opłaca :?
I cry, when Angels deserve to die...
Odpowiedz

bo nikt nie lubie tego zespołu Laughing prócz gitar nic w tym zespole dobrego nie ma Big Grin
Odpowiedz

De gustibus non est disputandum - Gusty nie podlegają dyskusji... Jedni lubią, drudzy nie Laughing
Odpowiedz

defakto, masz racje ;] ja tylko swoją opinie wyraziłem Big Grin
Odpowiedz

Nie no spoko Smile Bulleci są fajni, gdy sie chce czegos spokojniejszego posluchac Big Grin
Odpowiedz

to ze jedni lubia a jedni nie to nie zmienia faktu ze nie ma takich gadzetow w sklepach w internecie... nigdzie... a ja np. mam ochote sobie kupic naszywke BFMV i koszulka, ALE NIGDZIE NIE MA Evil or Very Mad
Odpowiedz

Pomijając fakt, że BFMV to gówno Wink , takie prośby nie mają sensu - nikt tu tego i tak nie czyta i nie egzekwuje :? . Ja już od dłuzszego czasu przestałem się łudzić i czekać na cud w postaci koszulek Nevermore, Loudness, Pagan's Mind, Communic, Death Angel i Sanctuary Big Grin . Takie życie... pokombinuję coś z "własnymi" nadrukami - efekt będzie gówniany, ale lepszy taki niż żaden Tongue .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Cytat: takie prośby nie mają sensu - nikt tu tego i tak nie czyta i nie egzekwuje
No czy ja wiem Tongue . Niedawno ktoś prosił o koszulki Mudvayne i ..takie koszulki znalazły się w sklepie. Tak samo był z Godsmack Big Grin .
Cytat:Ja już od dłuzszego czasu przestałem się łudzić i czekać na cud w postaci koszulek Nevermore, Loudness, Pagan's Mind, Communic, Death Angel i Sanctuary
Pogadaj z gumsmackiem...
Cytat:pokombinuję coś z "własnymi" nadrukami - efekt będzie gówniany, ale lepszy taki niż żaden Tongue
Gówniany czy nie.. Prawdziwy będzie. Właśnie takie koszulki najbardziej świadczą o prawdziwości 'sympatii' do swoich ulubionych kapel. Ja sobie zrobię jakąś koszulencje z motywem z Guseł lub Powstania LAo Che albo coś ze Świetlików. Big Grin
Smile
Odpowiedz

Nie narzekajcie, zawsze mozecie sobie kupic koszulke Iron Maiden albo Metalliki Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

Jak nikt nie słucha bulletów?! Mam stronke o nich i pełno osób na nią wchodzi, wpisują sie, wypowiadają na forum. Na oficjalnej stronie bulletów jest pełno gadżetów http://www.bulletformyvalentine1.com/ Ale co z tego jak nie da rady kupić z za granicy, chyba że chcecie zapłacić fortune za przesyłke. W karzdym bądź razie DAJCIE ICH ŻECZY W SKLEPIE!
Moje Stronki:
Bullet For My Valentine
[Obrazek: lukaszgo.gif]
Odpowiedz

nie ma koszulek Bulletów, ale tokio hotel sa :/bez sensu... bleh
Odpowiedz

lukaszgo napisał(a):...
A może by tak słownik ortograficzny?
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
lukaszgo napisał(a):...
A może by tak słownik ortograficzny?
ale to tez w sklepie mialoby byc? Laughing niezly pomysl, tylko jakas zla i mroczna okladke Laughing a no i oczywiscie wszystko winno byc napisane runami, ewentualnie gotykiem
Odpowiedz

^ No w sklepie, w sklepie Wink Wszyscy 14-sto letni fani BFMV i innych tru zespołów przejawiają dziwną manię do kupowania najmniejszych pierdół przez net, najlepiej w RMS-ie. Gratis do słownika dodawana byłaby naszywka Nightwish i czerwone sznurowki.
Odpowiedz