- Liczba postów:
- 1
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Bardowie to moja ulubiona kapela. Słucham ich od ponad roku, a mimo to dopiero teraz zaczynam łapać fazy na niektóre piosenki. Ogółem wszystkie ich płyty mi się podobają. Są tylko niektóre piosenki, które totalnie schrzanili np. Barbara Ann :? . Słucham ich od ponad roku i jeszcze czuje niedosyt

. A Demons & Wizards... Miodzio

. A jeśli ktoś ma coś przeciwko tej kapeli to, albo niechaj trzyma twarz zamkniętą, albo powie coskonstruktywnego, zamiast bluzgać i wrzucać im od Gumisiów
BTW:Jestem zdziecinniały i dalej ogladam Gumisie
GG:7378845
There are signs on the Ring,
Which make me feel so down,
There's one to enslave all rings,
To find them all in time,
and drive them into darkness,
forever they'll be bound
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Przegenialny zespoł !! szczegunie płyta nightfall in middle earth !!....hansi ma jeden z najlepszych głosów muzyki !!
- Liczba postów:
- 83
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
senatorninjayen napisał(a):Są tylko niektóre piosenki, które totalnie schrzanili np. Barbara Ann :?
Z tego co wiem Barbara Ann to jest cover
A poza tym gdzieś czytałem, że już znaleźli nowego perkusistę, a może to tylko jakieś plotki?? Nie wiem
Spirits rideth with the ones that knows no fear
They are the Sons of northern darkness
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Forgotten Sunrise napisał(a):senatorninjayen napisał(a):Są tylko niektóre piosenki, które totalnie schrzanili np. Barbara Ann :?
Z tego co wiem Barbara Ann to jest cover 
i to dobrze zagrany, nie wiem o co chodzi kolesowi.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 83
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
No właśnie też się zastanawiam. Cover jak cover, miłe urozmaicenie, a to że nie jest to już taki typowy Blind Guardian(bo według mnie nie brzmi jak większosc kompozycji BG) to chyba dobrze, bo lepiej zrobic cover nieodbiegający zbytnio od oryginału i zrobic to dobrze, niż zrobic po swojemu i totalnie zjebac co się niestety czasem zdarza.
Spirits rideth with the ones that knows no fear
They are the Sons of northern darkness