- Liczba postów:
- 146
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
2
Cytat:Może i twoja mama ma rację.Niech jednak dla porównania zobaczy jak się zachowują bywalcy "grzecznych" dyskotek,a zwolennicy metalu.Jaki jest % przestępczości wśród każdej z tych grup.Kogo posądza się o największe zbrodnie,a kto faktycznie jest przestępcą.
DlaTEgo zawsZe twIErdziŁEm, Że metALoWcy TO cienIAsy...
Bring about the change so quickly
Bring about the terrorâs night
Bring about the blood of lovers
Bring about the smell of fright
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
w takim razie przepraszam bardzo!!!! co Ty tutaj robisz??!! po chu.... tu się w ogóle udzielasz? teraz to już nie mam pojęcia co o Tobie sądzić.
P.S Metalowcy to nie cieniasy!!
- Liczba postów:
- 146
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
2
a CO? MAsz MOnoPOl na ZAbIEraNIe głosu?
- Liczba postów:
- 146
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
2
To jA NA TWoJE wĄtpliWOści po jakI chuJ ja SIĘ tu udzIeLAm, PROpoNuJĘ prosTY zaBIEg. przesuŃ kuRsoR myszki w Prawo, aŻ do graNic OKIEnka w KTórym to czyTAsz. bĘdzie takI suwak i Dwie strzaŁki - DO DOłu i do GóRy. wciŚnij i trzYmaj, aŻ oBraz PrzestaNIE siĘ poruszaĆ. poWInIEn POjaWiĆ siĘ nagŁÓwek, na Lewo oD czaszKI. Trzy słowa. pRZeczytaj. ZrozUMiesz wtedy CZemU MOGĘ zaBieraĆ gŁos Na TYM forum.
moŻe.
- Liczba postów:
- 274
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):Cytat:Może i twoja mama ma rację.Niech jednak dla porównania zobaczy jak się zachowują bywalcy "grzecznych" dyskotek,a zwolennicy metalu.Jaki jest % przestępczości wśród każdej z tych grup.Kogo posądza się o największe zbrodnie,a kto faktycznie jest przestępcą.
DlaTEgo zawsZe twIErdziŁEm, Że metALoWcy TO cienIAsy...
Dzisiejsi "metalowcy" na pewno są cieńcy niczym barszczyk w proszku.Nie lubię widoku metalowej dziatwy bez krzty doświadczenia i obycia z muzą jakiej słuchają.Kupią koszulkę(bluzę) jakiejś sławetnej kapeli, a gówno mogą o niej powiedzieć - to mnie doprowadza do szewskiej pasji.Niby są inteligentni,mają dostęp do wszelkiej maści periodyków i prasy muzycznej,internetu lecz nie potrafią tego wykorzystać do samorozwoju.Żałość kurde,żałość ! Ja w ich wieku nie mogłem korzystać z takiego luksusu jak komputer,a mimo to sporo wiedziałem o muzyce i ideologii metalowej.O tempora ! O mores !
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
- Liczba postów:
- 204
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Co do Buddy to trzeba to podkreslic co mowil przedmowca. A wiara w Boga nie jest smieszna tylko poprostu jej nie rozumiesz i nie wiesz co sadzic to sadzisz ze jest smieszna. Ja nie widze jakos w tym nic smiesznego. A szatan bez Boga by nie istnial przynajmniej nie w naszym kregu cywilizacyjnym. 8)
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
- Liczba postów:
- 366
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Macias napisał(a):A szatan bez Boga by nie istnial przynajmniej nie w naszym kregu cywilizacyjnym. 8)
W zależności od wyznania... a nie kręgu cywilizacyjnego.
BTW> Ten temat powinien być już dawno zamknięty. Nic nowego do działu nie wprowadził, nie wprowadza i pewnie nie wprowadzi.
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."