• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Anime

Co do "Ksiezniczki..." to poleci w poniedzialek 1.11. o 8:50 na TVP2. Smile
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Kiedyś byłam bardziej selektywna, ściągałam, kupowałam, teraz to co na Hyperze poleci -_-'

a aktualnie jest to Hellsing
Laughing
"Words you say never seem
to live up to the ones
inside your head
the lives we make
never seem to get us anywhere
But dead. "
Odpowiedz

Angel Sanctuary Confusedhock:
Chobbits Confusedhock: ( jest takie slodziutkie)
Cowboy Bebop Confusedhock:
Hellsing Confusedhock: (ah! Alucard)
Noir Confusedhock:
Vampire princess Miyu Confusedhock:
NGE Confusedhock:
Tonari no Totoro Confusedhock: (hehehe przeslodkie Big Grin )
ja wciąż zyje ! xD
Odpowiedz

Jak dla mnie całe to gówniane anime jest tylko leczeniem wizualnej niedoskonałosci jebanych kitajców... nic czym można się podniecac...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Cytat:(...) anime jest tylko leczeniem wizualnej niedoskonałosci jebanych kitajców... nic czym można się podniecac...

Dokładnie. Nic dodać, nic ująć.
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Cóż, zależy na czym bazujecie swoją opinię.
A jeśli forma nie odpowiada, to warto byłoby wyjść poza wrażenia zmysłowe i spróbować zwrócić choć minimum uwagi na to, co jest właściwym celem produkcji anime.
Bo skoro anime są do kitu, to i zbuntujmy się przeciw całej kinematografii, spalmy kina, wyrzućmy telewizory... :?
Odpowiedz

A ja anime i mangi nie lubie. Czytalam pare zeszytow, ogladalam niektore odcinki anime i jakos nie przemowilo to do mnie. :/ Osobiscie humor i zadne przeslania nie zrobiły na mnie wrażenia od 5 lat do dzisiaj...
Odpowiedz

Cowboy Beebop i Dragon Ball Big Grin wiem wiem może i nie jestem oryginalny i większość z was nie lubi DB ale ja sie na tym wychowałem i oglądałem wszystkie odcinki Smile
All the pieces fall to his wish Smile
Odpowiedz

White Rabbit napisał(a):Osobiscie humor i zadne przeslania nie zrobiły na mnie wrażenia od 5 lat do dzisiaj...

Jakies dziwne anime i mangi czytasz (; Przy niektorych to az prosi sie zeby wylaczyc/przestac czytac i zaczac myslec nad tym wszystkim.
Odpowiedz

Skoro już jesteśmy na takim hardcorowym forumTongue to może wypadałoby coś wspomnieć o ...chociażby czymś takim jak....Big Grin hentai, tylko bez żadnych yaoiowych tudzież yuri bo homosexualizmu nie trawie .
Odpowiedz

Acrid napisał(a):
White Rabbit napisał(a):Osobiscie humor i zadne przeslania nie zrobiły na mnie wrażenia od 5 lat do dzisiaj...

Jakies dziwne anime i mangi czytasz (; Przy niektorych to az prosi sie zeby wylaczyc/przestac czytac i zaczac myslec nad tym wszystkim.
No moze jedna mi sie w miare podobala... Yumeria....Wink
Wiesz.. moze moj uraz tkwi w tym, ze nie styknęłam się z czymś ambitniejszym. Crying or Very Sad

Xellen napisał(a):Chobbits Confusedhock: ( jest takie slodziutkie)
Rolleyes Dla mnie Chobbits i mars to przeslodzone gowienko ciagnace sie jak tasiemiec brazylijski... :?
Odpowiedz

White Rabbit napisał(a):No moze jedna mi sie w miare podobala... Yumeria....Wink

Mone Mone! Smile

<rusza swoj zadek do swojej marnej kolekcji>

Polecam (niekoniecznie "ambitne", ale naprawde ciekawe)
- Samurai 7
- Samurai Champloo
- Bleach
- Otogizoushi
- Kimi Ga Nozomu Eien
- Wolfs Rain (!!!!!)
- Boys Be
- Great Teacher Onizuka

A z mangi koniecznie Deep Love,..
Odpowiedz

Acrid napisał(a):
White Rabbit napisał(a):No moze jedna mi sie w miare podobala... Yumeria....Wink

Mone Mone! Smile
Tak... Ta dziewczynka byla niezla. Big Grin I jej kolezanka z kotkiem też!
Odpowiedz

Big Grin POLECAM TE :

- Princess Monoke
- Sen To Shishiro aka Spirited Away
- Nausicaa Of The Valley Of The Wind
- AKIRA
- Spriggan
- Blood The Last Vampire
- Tiaaaa Dragon Ball oczywiście Angry
- Ruroni Kenshin
- Green Green
- GIGI
- Yataman
- Metropolis
- Record Of Lodoss War
- Wonderfull Days
- Grobowiec Świetlików
- Bublegum Crisis
- Dominion Tank Police
- Ghost In The Shell 1 i 2 i seria
- Armitage
- Iria
- Slayers
- Tenchi Muyo In Love

z mang :

- Dragon Ball
- dr. Slump
- Locke
- Tu Detektyw Jeż
- Evangelion
- Battle Angel Alita
- Chirality
- Appleseed
- Slayers
- Plastic Little

no i wiele innych jeszcze o których nie pamiętam Angry
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

ja oglądam tylko HELLSING.
Green Day to mój ulubiony zespół
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.