04-13-2005, 11:44 AM
Zespół którego płyty można znalezc w empiku nie jest znany???
Nawet w pozerskim młotku o nich czasem piszą
]
Nawet w pozerskim młotku o nich czasem piszą
]
CP/DP
Dżemik napisał(a):Echu.. A od kiedy w Emiku sa jakiekolwiek plyty metalowych kapel? U mnie w miescie nie ma nawet Iron Maiden.. Ale to chyba nie znaczy ze Ajroni sa malo znana kapela?U mnie jest KAT, Ironi, Metallika, Ozzy, Black Sabbath, Kredki itd. - ale cholernie drogie...
Berud napisał(a):Amon Amarth... w polsce praktycznie nieznany a szkodachyba ci się coś podupczyło, kapela bardzo dobrze znana w Polsca posiadająca szeroką rzeszę fanów,najwidoczniej twoje źródła wiedzy na temat ilości fanów są jakieś hujowe. A z całą resztą się zgadzam. Sława!
Dżemik napisał(a):Echu.. A od kiedy w Emiku sa jakiekolwiek plyty metalowych kapel? U mnie w miescie nie ma nawet Iron Maiden.. Ale to chyba nie znaczy ze Ajroni sa malo znana kapela?
A ceny takie że jaja urywa, mają przebitkę 15 zeta, a na niektórych plytkach jeszcze więcej...
Tuomasss napisał(a):Dżemik napisał(a):Echu.. A od kiedy w Emiku sa jakiekolwiek plyty metalowych kapel? U mnie w miescie nie ma nawet Iron Maiden.. Ale to chyba nie znaczy ze Ajroni sa malo znana kapela?
W katowickim empiku jeśli chodzi o metal to jest bieda z nędzą. Malutki regał i trzy płyty na krzyżA ceny takie że jaja urywa, mają przebitkę 15 zeta, a na niektórych plytkach jeszcze więcej...
Piorun napisał(a):Dżemik => to gdzie ty mieszkasz? u mnie mozna kupić wszystko o czym piszą w młotku i mistik arcie nawet black, death, grind ale to głównie vadery, burzumy, mayhemy, itp
Zeby dostac jakas porzadniejsza muze trza sie kopsnac do nieopodal polozonego sklepu, gdzie wylacznie sprzedaje sie plyty rock/metal/reggae.. 

Tuomasss napisał(a):W katowickim empiku jeśli chodzi o metal to jest bieda z nędzą. Malutki regał i trzy płyty na krzyżA ceny takie że jaja urywa, mają przebitkę 15 zeta, a na niektórych plytkach jeszcze więcej...