06-19-2006, 10:09 PM
Kamael napisał(a):Nie zauważyłem, by Real ostatnio odniósł jakiś sukces, a MU przynajmniej w zeszłym sezonie wygrał Puchar Ligi ;P. Możemy się tak licytować ;D.
Ale jednak w LM gra lepiej. ;o No ale faktycznie nie ma sensu sie licytowac. Oba kluby nie graja tak jak bysmy sobie tego zyczyli.
Cytat:Tak - Szewczenko, Drogba, Torres i każdy na pewno, by się od razu obraził, gdyby usiadł na ławie ;P. W ogóle nie wiem, jak on tam chce te wszystkie gwiazdy w składzie upchnąć, bo jak to liczę (może się mylę), to i tak wychodzi, że albo Drogba, albo Szewczenko musiałby usiąść na ławę. W każdym razie ja tam dla Torresa miejsca nie widzę,
W pomocy tlok jest jeszcze wiekszy, wiec i z tym problemem by sobie jakos poradzili. ;0 Romek mnie juz niczym nie zadziwi. Jesli Juve zostanie zdegradowane, to pewnie beda jeszcze i na Buffona polowac.

balzac napisał(a):http://pilka.interia.pl/news?inf=761371
Pięciu klubom: Juventusowi Turyn, Lazio Rzym, AC Milan, AC Fiorentina i Sampdoria Genua grozi proces, co może w konsekwencji spowodować ich relegację do niższej ligi.
Kurde, Milan mogliby zdegradowac. Kake i Pirlo baaaardzo chetnie widzialbym na Concha Espina.

Ale cos mam wrazenie, ze wloska federacja nie bedzie sobie wbijac samoboja i przynajmniej te najwiesze kluby degradacji unikna.