Forum Rockmetalshop
Piłka nozna - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Piłka nozna (/thread-pi%C5%82ka-nozna)

Piłka nozna - Pete_Doherty_89 - 01-27-2005

Jestem zapalonym kibicem piłkarskim...bez tego nie moge zyc.Futbol to dla mnie kwintesencja sportowej rywalizacji, walki, zmagań z własnymi słabościami no i takie tam...Kibicuje Górnikowi Zabrze, Wiśle kraków( Niestety chyba dream-team sie rozpadnie i na lige mistrzow poczekamy 70 lat.. Sad )Fc barcelonie i juventusowi Turyn.. A wy??

- Dżemik - 01-27-2005

Real Madryt- od czasow ataku Suker- Mijatovic.. Big Grin Ahh ten mecz z Juve w finale CL w '98.. =)

Jagiellonia Bialystok- wielkim ich fanem nie jestem.. ale miejscowy klub wiec na mecze chodze..

Tarnovia Tarnow- jw.. ale na meczach bywam rzadziej.. =(

- Billy_Joe - 01-27-2005

nienawidze piłki nożnej.

WG mnie to sport dla debili, bez obrazy chłopaki Big Grin

Re: Piłka nozna - Skippy - 01-27-2005

Pete_Doherty_89 napisał(a):Jestem zapalonym kibicem piłkarskim...bez tego nie moge zyc.Futbol to dla mnie kwintesencja sportowej rywalizacji, walki, zmagań z własnymi słabościami no i takie tam...K

Szkoda tylko, że na poziomie zawodowym tak wypaczony...

- Cranmer - 01-27-2005

Takkk... to ja od jakiś 2, może 3 lat wiernie kibicuje... Dynamu Kijów! Nie ma to jak liga naszych wschodnich sąsiadów Wink

- Aeroth - 01-27-2005

mój ojciec nadrabia za mnie więc luz :]

- Kamael - 01-28-2005

W Polsce - Odra Wodzisław (1 liga)
Poza tym od paru ładnych lat wiernie kibicuję najlepszemu klubowi jakim jest Manchester United, a przy tym i reprezentacji Anglii. Ogólnie to uwielbiam futbol angielski (w ogóle to ten kraj bardzo lubię, bo przecież muzykę mają najlepszą).
Nie trawię piłki włoskiej i niemieckiej.

- Hydra[Female]™ - 01-28-2005

rywalizacja sportowa O PIENIĄDZE? :?

ja tu nic ciekawego nie widze poza przekupionymi meczami.... i kupą kasy za bieganie po boisku.....

- SHOX! - 01-28-2005

Kiedyś chodziłem do klubu za małolata Smile ale później przyszedł czas na inne zabawy, interesują mnie tylko mecze reprezentacji Smile to uwielbiam, reszty nie oglądam

- SHOX! - 01-28-2005

Tomash masz rację, że lepiej grać wtedy sie kondycha wyrabia, za czasów jak biegałem po boisku nie miałem z nią problemów, dopiero stojąco-siedzący tryb życia takowe powoduje Smile

- Zelazny - 01-28-2005

"...mimo ze reprezentacja wpędza w rozpacz,
naród marzy o zwyciestwach na mistrzostwach,
więc miejmy wdziecznosc dla naszych piłkarzy,
oni zrobia wszystko bysmy długo mogli jeszcze marzyc..."
jak to pieknie ująl pewien hip-hop'owiec... Smile

- kLuCz - 02-12-2005

Futbol kocham!!!Real Madryt rządzi niepodzielnie!!

Na polską ligę i reprezentację patrzec nie mogę, bo mnie zawsze nagły odruch wymiotny bierze Angry Angry

Ulubiony piłkarz: Zinedine Zidane oczywiście, szkoda tylko że w 2007 kończy karierę...

- Emma - 02-12-2005

jako male dziecko bylam zapalony kibic i z tata ogladalam ...ale teraz juz mi przeszlo ..c zasami cos obejrze ale tylko jakies wazniejsze mecze

- Wars - 02-27-2005

Ja tam kibolem zawsze byłem, jestem i będę Big Grin

LECH POZNAŃ!!
WARTA POZNAŃ!!

- Dżemik - 02-27-2005

A te kluby nie maja przypadkiem ze soba kosy? Rolleyes