06-10-2006, 01:34 PM
Szymek-dno...znalazl sie turecki gwiazdor. Piłkarze z naszaj tak wysmiewanej ligi są lepsi od tych kretynow co grzeją ławę w niemczech i anglii. Pokazał to Brożek i jeleń. Janas to trochhe cykor ze nie postawił na nich wcześniej. Poza tym przynajmniej można sie posmiać z fajnych reklam. rozwala mnie ta reklama janasa.
"Sport w Dzienniku proszę państwa to mistrzostwo świata" heheh no i ta reklama warki co koleś ma zeby jak czesiek ze wsi, co jeszcze...no tak..słynna reklama Tatry z góralem niemową. Swoją drogą szkoda mi Janasa bo jest dobrym trenerem ale te ćwoki psuja mu życiorys. Moja flaga dalej wisi na balkonie i wierze że wyjdziemy z grupy. Remis z niemcami i wysoka wygrana z kostaryką
"Sport w Dzienniku proszę państwa to mistrzostwo świata" heheh no i ta reklama warki co koleś ma zeby jak czesiek ze wsi, co jeszcze...no tak..słynna reklama Tatry z góralem niemową. Swoją drogą szkoda mi Janasa bo jest dobrym trenerem ale te ćwoki psuja mu życiorys. Moja flaga dalej wisi na balkonie i wierze że wyjdziemy z grupy. Remis z niemcami i wysoka wygrana z kostaryką
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced