02-25-2006, 12:29 PM
R_amze_S napisał(a):Cytat:Irriducibili to ultrasi Lazio.Panie...tyle to i ja wiem
To o co chodzi?
Cytat:Cytat:Eto'o do 2003 roku Realowi nie byl zupelnie potrzebny, wiec nie wiem skad te pretensje o nieusatnne jego wypozyczanie. PJak nie był potrzebny,to po jakiego czochowego dziada go w ogóle kupowali?
To jesli klubowi sie powodzi, ma zaprzestac transferow 'na przyszlosc' i zamknac wszytkie swoje futbolowe szkolki? Do Realu Eto'o zopstal sprowadzony za Sanz'a. Nie mial szans na gre w 1szej jedenastce, wiec wypozyczono go by sie ogrywal. Potem przyszedl Perez i rozpoczal nowa polityke transferowa (Zidanes y Pavones), ktora zreszta do 2003 bardzo dobrze sie sprawdzala. Dopiero w tym momencie zostal popelniony blad. W 2004 Florentino powinien zrezygnowac z 'Galacticos' i sprowadzic spowrotem Eto'o na Bernabeu.
Cytat:Cytat:Vomitor- Prawdziwy kibic, pomimo ogromnego zalu (albo i zlosci) z powodu jego odejscia do odwiecznego rywala, bylby wdzieczny Figo za lata swietnej gry dla Barcelony, a nie wyzywal go od najgorszych elementow i zapominal ile ten facet zrobil dla Katalonii.Tak jak np.kibice realu dziekowali zawsze Luisowi Enrique ?
Mowimy o kibicach w Polsce. Zreszta madryccy socios nigdy nie witali Enrique tak 'goraco', jak robili to socios z Barcelony w przypadku Figo.
Vomit- Zatem powtorze pytanie- Czy taki Laudrup lub Schuster tez sa sprzedawczykami i buziobrajami?