11-09-2005, 06:55 PM
http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=14797
Dzisiaj nabyłem te cacuszka
tylko że u siebie w sklepie
o 70 zł taniej (produkowane są u mnie w miescie
) heh... co do samych butków (to sa moje drugie glany) to są bardzo wygodne (ocieplane - lekki kożuszek). Narazie mam je jakies 3H... jutro sie je wytestuje przez 8h w szkole heh 
Te pierwsze (NIE STEEL'A) były strasznie chojowe heh nie dosc ze kosztowały mnie 180 zł to po miesiącu pekła skóra a po zimie ODKLEIŁA sie tylnia czesc podeszwy
(sróbki i szwy niby były ale na ozdobe chyba heh
) i były w ciul niewygodne - nie dosc ze w srodku podeszwa była jakas twarda jak metal, to jeszcze było czuc wszystie szwy i nierówności.
Druga czesc postu ma na celu poinformować ludzi zeby nie kupywali glanów w sklepach obuwniczych samoobsługowych typu CCC, Ambro itp. bo ja sie juz naciołem i wystraczy heh...
Dzisiaj nabyłem te cacuszka
tylko że u siebie w sklepie
o 70 zł taniej (produkowane są u mnie w miescie
) heh... co do samych butków (to sa moje drugie glany) to są bardzo wygodne (ocieplane - lekki kożuszek). Narazie mam je jakies 3H... jutro sie je wytestuje przez 8h w szkole heh 
Te pierwsze (NIE STEEL'A) były strasznie chojowe heh nie dosc ze kosztowały mnie 180 zł to po miesiącu pekła skóra a po zimie ODKLEIŁA sie tylnia czesc podeszwy
(sróbki i szwy niby były ale na ozdobe chyba heh
) i były w ciul niewygodne - nie dosc ze w srodku podeszwa była jakas twarda jak metal, to jeszcze było czuc wszystie szwy i nierówności.Druga czesc postu ma na celu poinformować ludzi zeby nie kupywali glanów w sklepach obuwniczych samoobsługowych typu CCC, Ambro itp. bo ja sie juz naciołem i wystraczy heh...
We Are Defenders Of The Faith...