12-10-2005, 02:48 PM
Cytat:Ale i Zurawski, Szymkowiak, czy Sobolewski nie sa Orlami Gorskiego.. Pomimo tego, ze Niemcy sa slabi jak nigdy, zdupimy z nimi 0:2.. Nawet jesli w meczu nie bedzie im specjalnie szlo, to sedziowie juz sie postaraja o to, zeby wygrala 'wlasciwa' druzyna..Tez tak sądzę...Choc możliwe ze uda się zremisować
Cytat:(Ekwador) to silna druzyna, ktora wszyscy lekcewaza, bo wygralismy z nimi w anormalnych warunkach..To znaczy,na pewno najgroźniejsi są u siebie w Andach,ale choćby ich występy na poprzednim mundialu,gdzie silne ekipy Meksyku i Italii musiały się nieźle napocić zeby pokonac Ekwador dają jednak do myślenia.Absolutnie lekceważyć nei wolno.
Cytat:Jedynie do pojedynku z Kostaryka podchodze bez obaw..No,to juz napisali Kamael i Warsadal,ja tez dodam od siebie ze wbrew pozorom nie jest to słaba drużyna.Swego czasu w 1990 roku na mundialu w italii skopali dupe Szwedom a też ich wówczas lekceważono.Wiem,wiem,to było dawno...
Warsadal napisał(a):Grupa HUkraina wygra tą grupę ,zobaczysz.Hiszpania jak zwykle na takich imprezach,da dupy.
1. Hiszpania
2. Tunezja
3. Arabia Saudyjska
4. Ukraina