09-30-2005, 09:14 AM
9iT3Ku5 napisał(a):Widze, że wielki fan MU... to się o coś spytam. Często jak widze Manchester w CL, bo Premiership nie oglądam, to jeśli van Nistelrooy dostaje piłke sam na sam to często... łapie poślizg (chociażby wczoraj) nie wiem dlaczegoCo do Van Nistelrooy'a się nie zgodzę - bodaj 43 bramki w LM chyba są wystarczającą rekomendacją? ;P Jeśli zapomnieć o poprzednim sezonie, to w każdym pełnił kluczową rolę jeśli chodzi o ostateczne wyniki na koniec sezonu.. Myśle, że jest troche przereklamowany. Jest dobry (strzał w poprzeczke z Benefica był pierwsza klasa), ale nie wspaniały(przynajmniej dla mnie).
Troche mi też Ronaldo w tej drużynie nie pasuje, za wielki owner z niego. A jaka jest Twoja opinia ?
Natomiast jeśli chodzi o Ronaldo, to masz rację. Koleś uprawia sztukę dla sztuki, z jego gry (poza wyjątkami, kilkoma meczami) nie wynika dla drużyny nic. Ma słaby strzał, bardzo słabe dośrodkowania i to raczej on jest przereklamowany. Zdecydowanie więcej pożytku jest z Fletchera, który jednak, tak jak i reszta drużyny, w meczu z Benficą nie zachwycił.

. Myśle, że jest troche przereklamowany. Jest dobry (strzał w poprzeczke z Benefica był pierwsza klasa), ale nie wspaniały(przynajmniej dla mnie).
. A jaka jest Twoja opinia ?