09-28-2005, 02:37 PM
Balthor napisał(a):jak to kazdy mial? ja sie urodzilem to mialem juz 17 lat i pilem wino z gwinta w 28 sekund!
a ja nic nie mowie ze jestes idiotka czy cos, po prostu nazywac kinderem i wysmiewac sie nie powinnas, bo zamiast "uswiadomic" taka osobe wysmiewasz ja juz w wieku 14 lat, to co bedzie jak bedziesz miala tych lat 20? bedziesz zazynac bo ktos zalozyl bialą koszulke? ;p
Aaa no tak, zapomniałam, że się czasem rodzą tacy ludzie
A co do "wyśmiewania się" to ja po prostu jestem nad wiek dojrzała, jak bedę miała 20 lat, to będę narzekać jak 60- latka
A tak na serio, to próbowałam uświadomić właścicielkę tego pierwszego bloga, ale niestety pokasowała moje posty i napisała, że owszem, symfoniczny metal to inaczej gotyk, i że ma w linkach cztery zespoły, które można powiedzieć, że grają gotyk:COF
69 Eyes
Nightwish
Within Temptation
Gdyby nie to, to pewnie bym tego bloga nawet tu nie podała

EDIT: Sam spróbuj jej coś napisać, to zobaczysz. Ona po prostu wie lepiej :?
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "